RegisterenInloggen
Haidy
Haidy
2 dagen geleden

Postpakket

2 dagen geleden

Kan een postbode wijgeren om een pakket op 1 hg af te geven ondanks je aangeeft dat je gehandicapt bent.

Vrgr

  • Max Pay
   2 dagen geleden

   Uw vraag is op 2 manieren te lezen. Ik ga er vanuit dat u bedoelt dat de postbezorger het pakketje niet wil aannemen. In dat geval vond ik een antwoord op de Belgische site van PostNL, afhalen kan maar moet overlegd worden met een “account mannager”. Daarnaast heb ik even een post-bezorgende kennis gevraagd. Hij geeft aan dat een bezorger geen pakketten ter verzending aanneemt omdat hij/zij er logistiek niet voor is toegerust. De “papierwinkel” die bij een zending hoort kan hij/zij niet uitvoeren. Ook leek het hem lastig om, op de fiets (of lopend), overal pakketten in te gaan nemen. Dit staat dus los van een eventuele handicap. Dus misschien laten afgeven door een buur / kennis / familie?

   2 dagen geleden

   Geef een reactie

  • SuperBitch
   1 dagen geleden

   Haidy,
   Als u ergens voor moet te tekenen mogen dat pakket natuurlijk niet beneden in de gang kwakken. Dien een schriftelijke klacht in bij dat bedrijf.
   Bedenk dat u geen klant bent van die bezorgdiensten maar klant van de bedrijven waar u de spullen bestelt.

   1 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Curley
   vandaag

   De postbode moet het pakket bij u bezorgen, ook als u niet op de begane grond woont. U kunt een klacht indienen bij PostNL, maar dan heeft u veel kans dat die wordt afgewezen omdat niet u, maar de afzender de klant is. Neem contact op met de afzender en laat daar weten dat uw pakket niet bij u bezorgd is.

   vandaag

   Geef een reactie