Registeren Inloggen
arjan den hollander
arjan den hollander
meer dan een maand geleden

premie vrij pensioen opbouw arbeidsongeschikt

meer dan een maand geleden

ls, na het zien van de uitzending over arbeidsongeschikt en pensioen opbouw na uwv heb ik toch wat vragen? ik ben eigenlijk ervan uit gegaan dat na mijn arbeidsongeschiktheid mijn pensioen automatisch zou worden gecontinueerd door de delta loyd maar dit is door nationale nederlanden over genomen en die zeggen dat dit niet kan nadat ik van uit een werkende situatie door het uwv ben overgenomen en na ongeveer 3 maanden daarna in de ziektewet ben gegaan, na 104 weken ziektewet ben ik volledig voor 100% arbeidsongeschikt geworden!

ik heb mijzelf als eerst bij het uwv nagevraagd hoe en wat nu? deze verwezen mij door na mijn pensioen verzekeraar de delta loyd, ik kwam daarna met nationale nederlanden ik contact en deze zei, omdat ik dus vanuit een werkende situatie in de ww ben beland bij het uwv dat ik daar dan geen recht op heb!

ik loop tegen muren aan en wordt van het wel bekende kastje naar de muur gestuurd! mijn vragen zijn wat en hoe nu eigenlijk verder? ik weet het niet meer zeker ook omdat ik met mijn zowel depressies en lichamelijk beperking hier gewoon niet aan toekom, het vreet energie en concentratie.

kunt u mij met rogier de haan van maxombudsman in contact brengen!!!

mvg arjan den hollander.

  • arjan den hollander
   meer dan een maand geleden

   ls, ga ervan uit dat ik zeker zaken hierover vergeet te melden of nadat ik dit meld zelf zeg oja dat had ik ook willen zeggen!

   meer dan een maand geleden