RegisterenInloggen
Arnt
Arnt
meer dan een maand geleden

Premievrij pensioen opbouw tijdens AOW uitkering

meer dan een maand geleden

Mijn vrouw (*18-03-1950) raakte arbeidsongeschikt 80-100% vanaf 6 nov. 1978 en ontvangt van PFZW een ouderdomspensioen van €23,83 per maand vanaf 18 juni 2015. In het begeleidend schrijven vermeldt PFZW “Als u recht hebt op premievrije pensioenopbouw kan dit gevolgen hebben voor de hoogte van uw ouderdomspensioen.”
Helaas is die optie destijds nooit genoemd door het pensioenfonds en van premievrije pensioenopbouw is dan ook geen sprake geweest. Welke stappen kan ik nu ondernemen om dat alsnog te corrigeren?

  • Willy Janssen
   meer dan een maand geleden

   Ook ik zou willen weten welke stappen er genomen moeten worden voor het pensioen waar mijn partner ( 25-03 1948 ) recht op zou hebben, heeft ruim 40 jaar gewerkt en alleen een klein pensioen van nog geen 145.00 euro per maand nu van pensioenfonds VERVOER , heeft een aanvullende WAO uitkering gehad voor het percentage waar hij voor afgekeurd was, over het deel van de WAO is geen pensioen opgebouwd, destijds telefonisch contact gehad met het pensioenfonds en deze deelde mee dat omdat er geen premie over was betaald er geen recht op is.

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie