Registeren Inloggen
Lanita
Lanita
meer dan een maand geleden

Prijsstijging van bijna 60%

meer dan een maand geleden

Ik koop graag blikjes Ice Tea Green van AH huismerk. Deze blikjes kostten altijd 33 cent per stuk en smaken ook nog eens beter dan de A-merken.
Afgelopen week weer een stapel blikjes gekocht en zag dat de prijs nu 39 cent is. Nou ja, voor iets lekkers, kan het wel weer.
Thuis gekomen blijken de blikjes kleiner te zijn dan voorheen. Nu 250 ml ipv 330ml!
Niet alleen duurder, maar ook kleiner. Dat is dubbelduur.
Een prijsstijging van bijna 60 procent!

  • dinie1
   meer dan een maand geleden

   De prijzen schieten omhoog vorige week een pakje uniekaas nog 2 euro nu voor 2,50 euro hier moet wat aan gedaan worden mensen hebben het in deze tijd al zo moeilijk het zou verboden moeten worden .

   meer dan een maand geleden
  • FRATER
   meer dan een maand geleden

   AH is absolute koploper als het gaat om continu prijzen verhogen.
   ik koop doorgaans elke week nagenoeg exact dezelfde producten dus ik ken de prijzen uit m’n hoofd.
   Sommige producten zijn in zeer korte tijd bijna in prijs verdubbeld, andere met dubbeltjes tegelijk in prijs verhoogd. En beslist geen producten waar schaarste van zou zijn ……
   Ook wordt menig verpakking veranderd, is dan even uit het assortiment, komt terug met allen maar een andere print op de verpakking en is opeens 30-40 duurder.
   In veel gevallen is de inhoud ook nog verminderd.

   Voor corona was de handzeep die ik normaal kocht altijd € 1.49 nu kost exact dezelfde flacon € 2.09.
   Ook moet je heel goed op je kassabon letten , bij menig product staat een heel ánder prijskaartje op het schap dan wat er bij de kassa voor gerekend wordt.
   Byv. zak Klene drop. Op het schap staat de prijs van € 1,89 vermeld maar bij de kassa wordt € 1,95 gerekend (hetzelfde zakje drop kostte overigens eerder nog € 1.59, dus was ook al met 30 cent verhoogd)
   En dit geldt bij tal van producten.

   meer dan een maand geleden
  • vd molen
   meer dan een maand geleden

   De prijzen zijn overal verhoogd zowel bij de Jumbo als AH .
   Ik doe meestal dezelfde boodschappen een keer in de week ,voorheen ongeveer €65,00 nu is dat €70,00.

   meer dan een maand geleden
  • lid 24
   meer dan een maand geleden

   Inderdaad zijn op slinkse wijze prijzen verhoogd, gelukkig kunnen wij, zeker de oudere generatie nog goed rekenen, letten dus vaak op. Zelf weiger ik zo’n artikel dan te kopen en meld het de consumentenbond. Soms ook op facebook. Als ik voor mijn gasten boodschappen doe, ben vrijwilliger, meld ik ze dat en geef alternatieven, vaak mensen met een klein budget. Hou wel alle reclames in de gaten, kijk AH houdt de kleintjes in de gaten maar vangt zelf de grote vissen op deze manier. Zelf ervaar ik het niet als een prettige winkel.

   meer dan een maand geleden
  • vobire
   meer dan een maand geleden

   niet verrassend, de prijzen stegen, allemaal vanwege de pandemie, dit was te verwachten. Ik probeer geld te besparen, voordat ik ga winkelen, controleer ik de huidige kortingen op de site https://www.rabato.com/nl/makro meestal gebruik ik de Macro winkel, er zijn gunstige aanbiedingen en goede kortingen

   meer dan een maand geleden
  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Dagmar27 . Niet iedereen heeft een kamer van koophandel nummer en ik dus ook niet en zo zijn er velen met mij . Dus eventuele voordelen daar van zijn we afhankelijk van een good old supermarkt . Echter vanaf dat de corona is uit gebroken word door de supermarkten en wel allemaal misbruik er van gemaakt door de prijzen op te drijven waar ze aardig mee bezig zijn . Op de kleintjes letten dat doen klanten vanzelf gezien dat meerdere mensen dit ervaren . In het begin werden de supermarkten finaal leeg gekocht door het gehamster dus dachten ze blijkbaar dat is lekker en verhoogden de prijzen 🤑🤑🤑 . Corona is inmiddels over het hoogte punt heen en de hamsteraars vegen nu nog steeds hun achterwerk af met toiletpapier die ze 4 A 5 maanden geleden hebben lopen hamsteren voor de neus van een ander 😁😁😁

   meer dan een maand geleden