RegisterenInloggen
ik heb geen profielnaam
ik heb geen profielnaam
meer dan een maand geleden

promovendum

meer dan een maand geleden

ik heb vorig jaar een nieuwe prothese gehad deze heb ik volledig betaald door prive omstandigheden.nu heb ik dit jaar gereageerd om mijn geld gedeeltelijk terug te krijgen nu zegt promovendum dat de tandtechnieker zijn gegevens niet goed aangeleverd heeft,en hij zegt dat het wel goed doorgestuurd is.ik ben daar al een half jaar mee bezig en kan mijn geld niet krijgen en weet niet wie er fout is.ik moet zelf 25% en 385 eigen risico betalen.ik hoop dat u mij hier bij kan helpen?er waren bij consumentenbond nog 5 klachten meer over promovendum.ik wil hier niet mee op tv komen a.u.b

  • Trum
   meer dan een maand geleden

   Als ik die tandtechnieker was zou ikzelf direct Promovendum bellen en willen weten wat ik dan fout gedaan heb, als ik ervan overtuigd ben dat ik het goed gedaan heb.
   Als ze vinden dat het fout is, moeten ze dat maar aantonen.

   Als patient zou ik dus proberen die tandtechnieker zover te krijgen dat ie op zijn strepen gaat staan.

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • Max Pay
   meer dan een maand geleden

   Ach ja… verzekeringen verzekeringen…. het zijn haast banken geworden (wij zijn er voor hun en niet andersom). Het lijkt mij dat er een geschil is ontstaan tussen uw tandtechnikus en de verzekering. Zij zouden dit dus onderling moeten kunnen oplossen. De oplossing van Trum is dus nog niet zo gek. Ook kan uw verzekering vast vertellen WAT er dan niet goed is aangeleverd? Vraag bij beide dus wat er nu fout zou zijn en stuur de antwoorden over-en-weer door en vraag dan verekering om een oplossing? Het blijft lastig, tijdrovend, stressvol en vervelend.

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

   • Pinkelotje
    meer dan een maand geleden

    Zeer slechte ervaringen met Promovendum m.b.t. een autoverzekering. Jaren terug, is mijn auto gestolen en direct erna gebruikt voor inbraak bij een bedrijf. Helaas voor de dieven, stond alas op camera en trad de politie gelijk op. Echter staken de dieven hierop de auto in de brand, en zijn hierop gevlucht ( en later alsnog gepakt ). Het autowrak is total loss verklaard. De verzekering wilde echter ( nog )niets uitkeren. Ik kreeg te horen, dat ik maar minimaal een half jaar moest wachten, berekend, vanaf 3 maanden na melding van diefstal van de auto… Ondertussen verviel mijn recht van 3 dagen een “gratis” huurauto, want mijn auto was ten slotte teruggevonden…..

    M.a.w. promovendum geeft totaal NIETS om mensen, en is ook niet bereid geld uit te keren. Ik heb om mijn geld te krijgen, een advocaat via de rechtsbijstandverzekering in de arm moeten nemen. Toen de deadline verstreek voor welke datum ze uiterlijk over de brug moesten komen ( met dreinging dat er dan echt een rechtzaak zou worden gestart ), kwamen ze eindelijk over de brug.

    meer dan een maand geleden

    Geef een reactie