RegisterenInloggen
fleurmelessen
fleurmelessen
9 dagen geleden

Refund van Vliegticket

9 dagen geleden

Hi,

In Januari hebben een vriendin en ik een vliegticket geboekt naar Bali, we hadden besloten deze zomer twee week naar Bali te gaan. We hebben via skascanner de vluchten in de gaten gehouden en uiteindelijk geboekt. We hebben geboekt via E-dreams en zouden gaan vliegen met Etihad Airways. Nu zijn wij beide studenten en aangezien het leven op Bali goedkoop is was de vliegticket voor ons financieel de grootste klap. Nu de vluchten uiteraard geannuleerd zijn vanwege Corona wachten wij al sinds 17 Juni 2020 op een refund voor onze tickets. Het gaat hier om €2000. op 17 juni hebben we deze aanvraag ingediend en sinds dien staat die in “behandeling” we hebben E-dreams al verschillende mails proberen te sturen, maar daarop zijn ze niet bereikbaar. 1,5 maand geleden hebben we een mail ontvangen dat we binnen 48 uur contact met ze moesten hebben met verschillende telefoonnummers. We hebben samen ze helemaal plat gebeld, de lijn werd continu verbroken en hebben 2 uur in de wacht moeten staan. We hebben uiteindelijk allebei iemand aan de lijn gekregen die heel slecht engels spreekt en ons niet kon vertellen waarom we deze mail ontvangen hebben, ze vertelden dat onze aanvraag in behandeling is en ze ons nu niet verder konden helpen. Tot op heden hebben we niks weer gehoord en nog geen geld weer gezien. Nu gaat het om een hoop geld en al helemaal voor ons als studentes. Kan iemand ons misschien helpen om het geld sneller terug te krijgen?! We zijn nu uit onze opties….

  • Dagmar27
   8 dagen geleden

   Over E-dreams zijn hier al eerder topics gestart (met hetzelfde probleem).
   Onderwerp: Vouchers E-dreams
   vr 10 jul 2020
   Tot op heden ik van E-dreams nog niets gehoord van mijn Voucher voor mijn terugvlucht naar Athene naar Amsterdam op 26 maart, zij met geen mogelijk te bereiken door heel Europa.
   Onderwerp: e-dreams bereikbaarheid
   vr 21 aug 2020
   Kan iemand mij het email adres van e-dreams geven. Dit bedrijf is niet te bereiken
   Onderwerp: Klacht e-Dreamscape
   di 25 aug 2020
   Op 30 juli heeft Transavia het bedrag dat ik te goed had in verband met tickets overgemaakt aan e-Dreams. Als ik contact opneem met e-Dreams Wordt er steeds gezegd : wij hebben…

   Wellicht kunnen jullie elkaar helpen óf samen een vuist maken tegen e-dreams.
   Vecht voor je geld, ik wens jullie allen sterkte!

   8 dagen geleden

   Geef een reactie