Registeren Inloggen
Essssy
Essssy
meer dan een maand geleden

Reisorganisatie Tenzing is failliet, en nu?

meer dan een maand geleden

Met bemiddeling van D reizen boekte ik bij Tenzing een kampeervakantie Zuid-Afrika voor 3 weken begin mei. De volledige reissom is voldaan. Ontving een voucher van Tenzing, met daarin de voorwaarde dat als er sprake was van faillissement je aanspraak kunt maken op uitkering bedrag via de SGR. Tenzing is failliet en krijg van D reizen te horen dat de reissom door Tenzing is uitgekeerd aan D reizen en ik bij D reizen kan boeken voor een bedrag van meer dan € 3000. Ik wil mijn geld terug! Kan dit zomaar?

  • Essssy
   meer dan een maand geleden

   D reizen meldt mij dat Tenzing voor faillissement mijn reissom heeft overgemaakt naar D reizen? Kan ik juridisch advies krijgen van mevrouw van het reisprogramma waar dit soort zaken aan de orde gesteld worden?

   meer dan een maand geleden
  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Het is schering en inslag met gigantische ellende bij geboekte vliegreizen . Mensen plannen hun reis op een bepaalde datum die goed doordacht is ivm werk , scholing . Pas kort voor vertrek nadat een hoop geld is betaalt en voorbereidingen zijn gemaakt krijgen ze te horen dat de reis niet doorgaat . Dat is een zware teleurstelling , buitendat de mensen hun veelal duur betaalde geld ook niet terug ontvangen zal de gehele vliegbranch en alles wat daar mee te maken heeft volgend jaar als een kaartenhuis in elkaar storten is mijn verwachting .

   meer dan een maand geleden