RegisterenInloggen
lid 24
lid 24
meer dan een maand geleden

rekening apotheek

meer dan een maand geleden

Van de apotheek heb ik een rekening gehad via mijn zorgverzekering, van medicatie die ik niet heb gevraagd, ben er heen geweest, de medicatie geweigerd, niks aangeraakt en ook niet meegenomen. Gelijk de assistente van het zorgcentrum gebeld, zij kon niets vinden op de computer.
Van de apotheek(Service apotheek) Vlissingenplein Rotterdam, kreeg ik bericht dat er medicatie was voor mij, wist van niets, ben toch gegaan.
Moet ik die rekening toch betalen van mijn eigen risico ? kan ik bijna niet geloven, de buurtsuper die voor mijn deur een krat met eten neerzet en het geld van mijn rekening haalt, kan toch ook niet zonder dat ik iets heb besteld.
Medicatie cholecal will 30000IE TB FO, 31-3-2020, € 10,04 € 3,78+ €12,26 eerste uitgave begeleiding, niet te geloven !!!, hoe kan dit ?
Heb natuurlijk al bij de apotheek een klacht ingediend. Dit is dus niet de eerste keer dat er iets fout gaat, deze ergernis is vooral slecht voor mijn weerstand, terwijl ik me toch al aan regels moet houden.

  • Service Apotheek Pendrecht
   meer dan een maand geleden

   Goedemiddag Lid 24,

   Zojuist heb ik met u telefonisch contact gehad en hebben we deze klacht besproken. Wat het geval is, is dat de declaratie en de creditering van de cholecalciferol elkaar hebben gekruist. Dit recept is in maart gedeclareerd. Dit wordt begin april door uw zorgverzekering verwerkt. In april hebben wij voor u dit gecrediteerd, toen u heeft aangegeven het geneesmiddel niet te willen hebben. Echter, deze wijziging zal door uw zorgverzekering begin mei worden verwerkt. Ik adviseer u om de €16,04 niet te betalen, omdat dit volgende maand, in mei, zal worden verrekend.
   Dit recept is op 31 maart jl. voor u klaargemaakt, nadat wij een recept voor u hebben ontvangen. U kunt hiervoor een kopie ter inzage van mij ontvangen.

   Mocht u nog vragen hebben, zijn wij op werkdagen bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.30 uur.

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • MathildeD
   18 dagen geleden

   Is het mogelijk dat de huisarts dit recept buiten uw medeweten naar de apotheek heeft gestuurd?

   18 dagen geleden

   Geef een reactie