Registeren Inloggen
MayadenHollander
MayadenHollander
meer dan een maand geleden

rijbewijs

meer dan een maand geleden

Gisteren bij jullie mijn klacht gemeld over het uitblijven van de verlenging van mijn rijbewijs. Vandaag bericht van het CBR! Toeval bestaat niet??

  • Maria07
   meer dan een maand geleden

   Goedemiddag Max,
   Heb herhaaldelijk gebeld voor mijn rijbewijs in begin juni goed gekeurd opgestuurd naar CBR tot nog heden niets gehoord mijn rijbewijs is 6 november 2019 verlopen. Ben 2x weduwe heb geen familie mijn rijbewijs is alles voor mij ik rijd nog veel help andere mensen werk nog in Ziekenhuis als gastvrouw op de nierdialyse wil nog op vakantie met mijn klein hondje altijd met de auto. Ze geloven nooit mijn leeftijd heb 2 jr geleden nog alleen met mijn hondje naar Spanje gereden en nu wil ik op vakantie naar Oostenrijk met de auto. Heb je over eenzaam zijn als ik geen auto meer heb dan ben ik eenzaam moet er zeker niet aan denken ben nog heel vitaal mijn auto is gelukkig automaat en is mijn vriend rijd heel graag nog elke dag.
   A.U.B. Wil u bij deze zo vlug mogelijk mijn rijbewijs naar mij toe zenden dan kom er rust in mijn leven en mijn hart.

   Vriendelijke Groeten,
   Maria Quataert.

   meer dan een maand geleden
  • Rudolfo
   meer dan een maand geleden

   Vorig jaar augustus heb ik de formulieren gehaald bij de gemeente voor rijbewijs verlenging, hij verloopt dit jaar mei 2020. Daarna meteen een keuringsarts bezocht in Hoofddorp en de papieren opgestuurd naar het CBR. Dit loopt nu 8 maanden en nog steeds niets gehoord. Heb een copie van de papieren in mijn bezit. Hoe moet ik reageren naar het CBR om op tijd mijn nieuwe rijbewijs te krijgen? Ik ben wanhopig.

   meer dan een maand geleden