Registeren Inloggen
Buneetje
Buneetje
meer dan een maand geleden

Rondreis Mexico ineens 600 euro goedkoper

meer dan een maand geleden

Wij hebben in november 2018 een rondreis Mexico geboekt voor 18 mei a.s. Nu kwam ik er achter ( omdat ik het restant gedrag bijna moet betalen) dat de reis ineens 600 euro goedkoper is geworden. Kras vindt dat heel normaal, maar ik vind het een behoorlijk bedrag. Ik begrijp dat prijzen kunnen fluctueren, maar dit vind ik wel heel veel.Mag dit zomaar?

  • Buneetje
   meer dan een maand geleden

   Ik heb net nog een brief ontvangen van Kras, waarin het volgende staat:
   Geachte mevrouw Bune,

   Vervelend om te lezen dat u met een prijsverlaging te maken heeft!

   Wat mijn collega u heeft gestuurd, klopt inderdaad. Wij krijgen de veranderende prijzen door van onze toeleveranciers die wij ook weer naar onze klanten doorberekenen. In veel gevallen is het zo dat hoe vroeger u boekt, hoe lager de prijs is. Op deze reis is dat inderdaad niet het geval. Met name vanwege een goede korting van één van onze toeleveranciers.

   Omdat onze prijzen enorm kunnen fluctueren luidt ons advies ook om te boeken voor een prijs die u de reis waard vindt. Prijzen en beschikbaarheid zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen.

   Mocht u nog vragen hebben, laat het ons gerust weten! Wij helpen u graag verder.

   Een fijne dag toegewenst.

   Met vriendelijke groet,

   Sophie
   Customer Services Center Kras

   Hoe kan ik een prijs zelf bepalen. ?Als ik boek krijg ik bedrag gelijk met de aanbetaling en kan dit bedrag niet zelf invullen!

   meer dan een maand geleden