Registeren Inloggen
Chris D
Chris D
meer dan een maand geleden

Ryanair blijft op Malaga vliegen hoewel het code rood is en Belgen er niet heen mogen. Hoe kan ik annuleren en mijn geld recupereren ?

meer dan een maand geleden

Ik heb ticket RYANAIR voor 2 personen retour naar Malaga maar nadien werd code ROOD. Ik mag dus van de Belgische overheid niet naar Spanje vliegen doch bij het proberen annuleren van de reis krijg ik steeds een weigering van RYANAIR daar zij de vluchten schijnbaar niet aflasten en toch op Spanje blijven vliegen. Hoe recupereer ik mijn 308€ ? Er is geen enkele manier om via telefoon of email Ryanair hierover te contacteren. Dit gebeurde me vorige week ook al toen ik via Barcelona moest vliegen en dit ook annuleerde via OPODO die de 3 vluchten voor mij boekte. Opodo zegt met annulering bezig te zijn doch EASYJET en RYANAIR de maatschappijen melden me dat ik onterecht niet op de vluchten zat. Wij zijn hier totaal aan hun willekeur overgelaten. WAT KAN IK DOEN ??

  • Chris D
   meer dan een maand geleden

   Naast deze 2 nu actuele reizen staan er nog een heleboel andere open oa via dezelfde OPODO met Brussels Airlines in Juni naar Bilbao en retour: nog geen € gezien. Van Bilbao naar Malaga en retour met VUELING in Juni : enkel antwoord dat ze mijn vraag processen . Met LH naar New York in Mei : nog geen € gezien enz…… Deze praktijken verdienen een officiële reactie van onze instanties ; elkeen die ik spreek heeft dezelfde ervaringen : geen respons , geen mogelijkheid om met hen in communicatie te gaan daar geen telefoon noch email beschikbaar. HELP !!!!!!

   meer dan een maand geleden