Registeren Inloggen
Kees van wanrooij
Kees van wanrooij
meer dan een maand geleden

Scheef opgedraaide wielmoeren door kwik-fit oosterhout

meer dan een maand geleden

Regelmatig laat ik mijn wielen bij jullie vestiging in oosterhout wisselen wisselen.
Laats in afgelopen maart. kenteken 65, honda crv.
In oktober constateerde ik, dat rechtsvoor een wielmoer ontbrak, ik heb toen zelf dat wiel eraf gehaald en geconstateerd dat 2 draadeinden flink beschadigd waren.
Ik ben toen naar mijn honda dealer gegaan en die vermoedde dat de beschadiging veroorzaakt was door scheef erop gedraaide moeren , zij adviseerde mij om contact op te nemen met de vestiging in oosterhout. ivm een dure reparatie,nl 350 euro
De man in oosterhout wist mij te melden dat niet te bewijzen valt dat kwik-fit aansprakelijk hiervoor zijn en trouwens hij kon er toch niets mee want hij had daarvoor geen onderdelen.
Al met al een erg frustrerend gesprek.
gewenste-oplossing: Vergoeding van de reparatiekosten.
Omdat ik met de klacht ook naar mijn hondadealer ben gegaan adviseerde die mij om meteen te laten repareren omdat het wiel maar met drie moeren was vastgezet.
Bij deze klacht is nog meer correspondentie en ook fotos, maar kwik fit laat ondanks bellen en herhaaldelijk mailen, niks van zich horen.

  • Debree
   meer dan een maand geleden

   neem eens contact op met het hoofdkantoor van Kwik Fit. Misschien kunt u daar nog wat bereiken. Ik zou gewoon de directie aanschrijven en bellen. Want blijkbaar heeft Kwikfit voor een gevaarlijke situatie gezorgd…
   Kelvinstraat 15, 3846 BV Harderwijk
   Openingstijden: Geopend ⋅ Sluit om 17:30
   Telefoon: 0341 474 777

   meer dan een maand geleden