RegisterenInloggen
Gerard67
Gerard67
10 dagen geleden

Sociale Media zoals Facebook en Twitter

10 dagen geleden

Sociaal Media kan een manier zijn om te communiceren tussen mensen afgelopen week wiste een vriend van mij zijn Whatsapp voor een open source alternatief die niet onder doet voor Whatsapp . De reden is het gespioneer van de maker van Whatsapp de firma Facebook , en bij nadere beschouwing geef ik hem groot gelijk . Niet dat die vriend kwade bedoelingen zou hebben of zoiets hoor het is maar een normale man zoals iedereen . We zijn al jaren en jaren bezig om een vuist te maken tegen iedere vorm van discriminatie en wat doet Facebook die pluist alle persoonlijk berichtjes tussen mensen na op onwelvallige berichtjes en blokkeerd of verwijderd accounts . Ook Twitter doet dit lees ik vandaag in de krant bij Trump . Het Amerika , juist het land waar democratie is uit gevonden maakt zich dus enorm schuldig aan rassisme , iedereen heeft een eigen mening en dat dient als zodanig gewaardeerd te worden want dat is pas echte democratie .

  • Gerard67
   8 dagen geleden

   Het is uiteraard een totaal verkeerde ontwikkeling als grote commerciële bedrijven gaan bepalen wat iemand wel of niet voor berichtjes schrijft op hun platform . Die vriend van mij heeft nu Whatsapp gewist en is over gestapt op een gratis open souce alternatief te weten “Signal” . Ikzelf heb dit nu ook gedaan mede omdat volgende maand de privacy van elke gebruiker veranderd word door de makers van Whatssapp ten nadeel van de consument . Het begint een beetje te lijken op de Stasi ten tijde van de DDR en daar doe ik absoluut niet aan mee .😎😎😎

   8 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Gerard67
   7 dagen geleden

   En nog gekker het Apple bedrijf houd zich er ook mee bezig idem als Google , niet te geloven . Daar zitten een paar complete gekken te bepalen voor de rest van de wereld wat u wel en niet mag lezen . Het lijkt Noord Korea wel , als dit normaal is wil ik er in ieder geval niets mee te maken hebben en absoluut niet in zo’n maatschappij leven , waar gaat het heen in godsnaam .

   7 dagen geleden

   Geef een reactie