RegisterenInloggen
Presentator
Presentator
meer dan een maand geleden

Stella i-bike

meer dan een maand geleden

Goedendag redactie Meldpunt. Ik kocht 28 juni 2 nieuwe i-bike’s bij Stella. Na 5 dagen zou men contact opnemen. Inmiddels zijn we 14 dagen verder en ik heb nog niets gehoord. Via de app en telefoon krijg ik geen gehoor. Nu tot 3 x toe tot , 12 min in de wacht, krijg ik een antwoord apparaat. Terug bellen? , daar weten ze bij Stella niet hoe het werkt denk ik! wat moet ik doen? Als ik op fb lees, dan zijn er heel veel klachten mbt Stella. Overweeg om te annuleren, maar dan, volgens de zgn voorwaarden moet men een schade vergoeding betalen. Wat kan ik doen. Met vr Groet Wim Oechies Meppel.

  • Max Pay
   meer dan een maand geleden

   Hallo Presentator. Dit is inderdaad erg vervelend, kost veel energie en stress en… het forum staat vol met soortgelijkse gevallen. Ik keek eens op deze pagina:

   https://www.stella.nl/service/klantenservice

   Ik zie daar een nummer: 06 – 86 85 35 34 en daar onder staat “chat met ons”, Veelal werkt een dergelijke chat erg goed. Er opent zich dan een venstertje, daarin stel je de vraag. Houd dit vaag en maak zo lang mogelijke zinnen anders wordt je doorgeschoven naar een “chatbot”. Als het goed is kan het algorythme niet opmaken wat nu de vraag is en stuurt je door naar een “warm lichaam”. Die kun je dan direct benaderen. Tip: met stroop vang je meer vliegen dan met azijn. Wees geduldig en netjes dus, de persoon die met wie je chat is niet persoonlijk betrokken en zal (in het algemeen) zijn/haar best doen om U verder te helpen. Verder staat op de pagina een contactformulier wat u zou kunnen proberen.

   Algemene opmerking: Waarom kopen mensen toch dit soort dingen via een app of website? Zeker een E-bike zou ik eerst willen proberen. Bij de lokale fietsenwinkel krijg ik nog uitleg en veelal een gratis onderhoudsbeurt. Deze wil namelijk dat je terug komt. Een bedrijf als Stella lijkt daarin niet of nauwelijks geinteresseerd? Maar… dat staat los van uw vraag. Ik hoop dat u iets verder komt.

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • Trum
   meer dan een maand geleden

   Wat betreft de algemene opmerking van Max Pay: Niet iedereen woont in de buurt van een lokale fietsenhandel. En als je dan aangewezen bent op bv een H*lf*rds dan staat daar doorgaans personeel wat nog minder nuttig is dan een chatbot.

   Aan TS: wat bedoeld u met ‘men ‘ moet een schadevergoeding betalen?

   Fietsentoko moet gewoon leveren en anders heeft u recht op uw geld terug.
   https://www.consuwijzer.nl/kan-ik-van-de-overeenkomst-af/opzeggen-stoppen-annuleren/koopovereenkomst-beeindigen

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • Max Pay
   meer dan een maand geleden

   Hoi Trum, helemaal gelijk! Ik woon in een klein dorpje (21K inwoners) en we zijn verwend met 2 fietsenwinkels. Er is toch vast in de buurt wel iets te vinden dacht ik?

   Met betrekking met de chatbot: Voor mensen die dat niet kennen, een programma gaat op basis van AI (Artificial intelligence ofwel “kunstmatige intelligentie”) proberen te bepalen of software de vraag kan beantwoorden of dat er een mens (duur) aan te pas komt. [TIP] De truuk is dus om zo onduidelijk mogelijk in lange zinnen de vraag voor te leggen. De AI komt er dan niet uit en schakelt je door naar een “levend persoon”. Mijn ervaring is dat die echt hun best doen om je verder te helpen (binnen grenzen). Ik heb dat getest bij Stella. Typ je in “verkooppunten in de buurt” dan krijg je een chatbot die je verwijst naar een internet pagina. [TIP] Typ je “ik was wel eens benieuwd of Stella hier in de buurt misschien ook een punt heeft waar ze die fietsen verkopen” dan wordt je vrijwel direct “doorgezet” naar een “levend persoon”.

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie