Registeren Inloggen
Redactie Meldpunt
Redactie Meldpunt
meer dan een maand geleden

Stelling: “In coronatijd ben ik veel minder geld uit gaan geven”

meer dan een maand geleden

Minder benzine kwijt, geen geld uitgeven in restaurants of op het terras, geen middagje shoppen met vriendinnen, sportabonnementen opgezegd, voor sommigen is corona een tijd waarin ze zonder veel moeite te doen hun spaarrekening zagen aandikken.

Anderen gaven misschien juist meer uit. Bijvoorbeeld aan hamsteren, webwinkelen uit verveling, reizen die niet doorgaan, thuissport-hulpmiddelen of nieuwe hobby’s. Krijgt u door corona een gat in uw hand of spaart u als nooit tevoren?

Stelling:
“In coronatijd ben ik veel minder geld uit gaan geven”

✔️ Eens of ❌ oneens?

  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Wel bij mij is het hetzelfde als voorheen pre of afther corona maakt eigenlijk niet veel uit . Shoppen voor de fun deed ik daarvoor ook al niet , kocht altijd gericht als ik het nodig had . Vakantie had ik niet geboekt dus ook geen last van vouchers of geen geld terug wat bij veel mensen wel het geval is . Kortom financieel hetzelfde plaatje als altijd niet meer maar ook niet minder gelukkig . Maarja geen mens weet wat de toekomst gaat brengen . Wel word ik onderhand een beetje leip van alle instellingen en bedrijven die maar continue beginnen en laten weten met ” Wegens corona huppeldepup en enz enz ” alsof ze er geen genoeg van kunnen krijgen . Dat namelijk gaat nu wel eens een beetje irritant onderhand worden .

   meer dan een maand geleden
  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Ja precies we hebben allemaal enorm veel last gehad van die corona niet alleen grootgrutters , winkels , restaurants , hotels , reisbrance en instellingen kortom van alles , maar ook het dood gewone simpele volk . De media en regering hebben iedereen de stuipen op het lijf gejaagd en uiteraard was het zeer besmettelijk ik zal de laatste zijn die dit zal ontkennen . Maar neemt niet weg dat we weer op weg moeten naar een beetje normale maatschapij , en dat kan maar niet blijven hangen in en maatschappij waarin iedereen een beetje als melaats behandeld wordt . 2 doden dit keer is absoluut voor heel Nederland niet echt veel meer . En na 3 maanden Karantenne is het onderhand wel een beetje mooi geweest . Ik snap dat de regering een beetje voorzichtig is maar op gegeven moment is het medicijn erger dan de kwaal . Buitendat voordat alle doorgeslagen corona mensen die er nu zijn gecreéerd weer een beetje op aarde landen dat neemt ook weer tijd in beslag .
   Vwb winkels bij de Lidl moeten we dus pre-corona (links laten leggen) nooit meer wezen want die willen voor wat boodschapjes je doopcel te weten komen in deze privacy maatschappij en dat gaat mij te ver .

   meer dan een maand geleden