Registeren Inloggen
Redactie Meldpunt
Redactie Meldpunt
meer dan een maand geleden

Stelling: “We kunnen in Nederland niet zonder HEMA”

meer dan een maand geleden

HEMA is in handen van schuldhandelaren. Zij gaan HEMA doorverkopen. Dat kunnen ze doen aan een bedrijf dat HEMA wil behouden en beter wil maken, of aan een bedrijf dat HEMA in stukjes wil hakken die elk veel geld waard zijn. Het is dus spannend of de winkel waar zoveel Nederlanders hun sokken kopen, blijft bestaan. Kunt u zonder de typisch Nederlandse warenhuisketen? Of verliezen we met HEMA een stukje cultuur?

Stelling:
“We kunnen in Nederland niet zonder HEMA”

✔️ Eens of ❌ oneens?

  • magikookietszeggen
   meer dan een maand geleden

   Als winkel vind ik de Hema geen meerwaarde hebben , maar hij hoeft van mij niet weg.

   meer dan een maand geleden
  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Ik vind dat als we Nederland willen behouden , dat we dan de Hema ook moeten houden en absoluut niet moeten overslaan .Vele bedrijven krijgen steun van de overheid en zelf Schiphol krijgt volop steun financieel van de regering . De Hema hoort bij Nederland zoals de spruitjes en de zuurkool . De Hema is een stukje cult zoals de Duitsers dat zo mooi zeggen . Het is dat kleine beetje cultuur wat we nog over hebben , velen onder ons kwamen daar al met onze moeders aan de hand toen we nog in korte broek liepen . Het is de enige betaalbare winkel voor de mensen met een kleine beurs dus als deze winkelketen ten onder zou gaan zou ik dat een ramp vinden . Gewoon redden , dat is ie absoluut waard regering .

   meer dan een maand geleden
  • Schmitz F
   meer dan een maand geleden

   Hema is allang niet meer de Hema wat het ooit was. Hema dweept met minderheden die onze cultuur om zeep proberen te helpen. Hema is daar een voorstander van. Voor mij mag Hema verdwijnen.
   Ooit opgericht door joodse kooplieden is het verworden tot een stelletje meelopers zonder ruggengraat! Lafbekken die het niet verdienen om in dit land te bestaan. Bovendien is het winkelaanbod een aanfluiting van wat het ooit was!!

   meer dan een maand geleden
  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Schmitz F . Dus u beweert dat de Hema een joodse oorsprong heeft alsook dat de Hema rassistische intenties heeft . Komop zeg dat is voor het eerst dat ik hiervan hoor , het is simpel een winkelketen .
   Misschien niet met het aanbod waar uw voorkeur naar uitgaat maar een hoop mensen kopen er wel gewoon . Moeten we dan maar deze winkelketen op laten kopen door durf-investeerders die de boel leegvreten , opdelen en doorverkopen , dat lijkt mij een slechte ontwikkeling .

   meer dan een maand geleden
  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Beste Dagmar op een 6 jaar na dus bijna 100 jaar hier in Nederland gevestigd en dat is best heelllll lang nietwaar . Maar wat de Roots van een bedrijf ook moge zijn of is , zal mij een hele dikke worst wezen om maar in de termen te blijven . Daar word door de bevolking niet naar gekeken en gelijk hebben ze . Hele volksstammen kopen er nog graag vandaag de dag en hopen dat te kunnen blijven doen . Dat ook de vertrouwde Hema z’n assortiment steeds heeft moeten aanpassen gedurende al die jaren tja da’s toch gewoon normaal in een wereld die continue veranderd . Door allerlei actie groepen waardoor zelfs Piet Hein en Maarten Tromp niet gewoon op hun sokkel kunnen blijven staan , straatnaam borden beklad , en een dood gewone moorkop de wereld vreemdste namen krijgt omdat diezelfde wereld continue aan verandering onder hevig is . Tja in diezelfde wereld probeert de Hema ook z’n kop boven water te houden en moet mee met alle gekkigheid . Van mij hoeft de Hema niet weg hoor veel volk loopt ernaar binnen drinkt koffie met gebak juist gezellig voor velen en een beetje rondneuzen naar koopjes , buitendat als het wordt opgeheven nog meer werklozen daar zit niemand op te wachten toch .

   meer dan een maand geleden
  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Het komt er dus op neer dat we een gigantisch vervuilend bedrijf zoals de KLM wel gaan redden met miljarden en een gewoon bedrijf zoals Hema dus niet . Zoiets valt nooit uit te leggen .

   meer dan een maand geleden