RegisterenInloggen
PA4WIM
PA4WIM
12 dagen geleden

Supersola zonnepaneel.

12 dagen geleden

Augustus 2022 bij supersola in Den Haag via de APP van Vattenvall (korting daar zijn we gek op) een zonnepaneel besteld en betaald, daarna keurig een factuur ontvangen, op hum site staat binnen 90 dagen geleverd, niet dus, diverse malen een mail verstuurd, SMS via facebook op hun eigen site kun je ook vragen waar het paneel blijft dat diverse keren gedaan totaal geen antwoord telefoon ook geen optie (geheim). onze vraag wat nu te doen.

  • Max Pay
   12 dagen geleden

   Hallo PA4WIM. Het eerste wat ik zelf doe is even de website checken via webshopchecker.nl. Daar krijgt supersola.com een 4 (uit 10). Persoonlijk (!) vermijd ik webshops onder de 5. Ze hebben geen keurmerk en geen geschillen commissie. Maar… u kocht ze via Vattenfall dus misschien kunnen die iets voor u betekenen? Ten slotte is bekend dat de levering van zonnepanelen erg traag gaat op dit moment (grote vraag, moeten uit China komen) dus misschien nog geen reden tot paniek? En ja… zo’n antwoord kun je weinig mee waarvoor excuus.. SK

   12 dagen geleden

   Geef een reactie

   • PA4WIM
    12 dagen geleden

    Bedankt voor uw reactie, om diezelfde reden vermijd ik dat ook, via de APP van Vattenvall dachten wij zo’n groot bedrijf die gaat niet met iedereen in zee, er word ook samen gewerkt met PRAXIS de bouwmarkt u weet wel. Contact leggen met Vattenvall dat valt vandaag de dag niet mee, een uur of langer in de wacht met een 0900 nummer we hebben het geprobeerd daar waren we snel klaar mee.

    12 dagen geleden

    Geef een reactie