Registeren Inloggen
Simone de Vries
Simone de Vries
meer dan een maand geleden

Te verwachte service kort na verloop garantie

meer dan een maand geleden

In 2018 kochten mij ouders bij Beter Bed een compleet ledikant bestaande uit 2 bedden op wieltjes met verstelbare lattenbodem en matrassen, dit werd geleverd in oktober van dat jaar. Een maand geleden bij het verschonen van het bed ontdekte zij dat 1 van de wieltjes is afgebroken. Zij hebben contact opgenomen met Beter Bed om te horen wat zij konden doen om dit te verhelpen. Daar kregen zij echter het antwoord dat Beter Bed niets kan oplossen omdat het garantie termijn van 2 jaar is verstreken dus mijn ouders moesten zelf maar iemand zoeken op het defect te verhelpen Beter Bed doet niets.
Waar mijn ouders nu mee zitten is het gevoel dat het toch eigenlijk niet deugt dat het bed, wat niet goedkoop was, zo snel al een defect heeft. En dat de winkelketen zich verschuilt achter het garantie termijn. We begrijpen dat garantie niet oneindig is alleen zou je kunnen verwachten dat de winkel wel een nuance maakt bij individuele zaken. Het lijkt mij dat dit geen goede reclame is voor de kwaliteit van hun product. Ze verwachten geen kosteloze vergoeding maar wel hulp bij de oplossing en misschien een tegemoetkoming. Mijn ouders zijn ook de jongste niet meer.
Wat onze vraag en gedachten is in hoeverre is het mogelijk om bij de winkel toch nog een garantie te krijgen op dit ledikant. En kan je verwachten van de winkel dat zij het defect verhelpen.

  • Bezorgde Nederlander
   meer dan een maand geleden

   Beste mevr De Vries,
   Beter Bed staat al niet zo goed aangeschreven en dit is idd geen goede reclame voor zo´n bedrijf.
   Je mag ook al is de garantie verlopen toch wel een soort van coulance houding van Beter Bed verwachten. Het is nog altijd zo, slecht nieuws blijft langer hangen bij de consument dan goed nieuws.
   Misschien moet u eens ´´´dreigen´´ om social media in te gaan schakelen als zij helemaal niet gaan reageren meer. Zij zijn huiverig net als andere bedrijven van bijvoorbeeld KASSA, Radar et cetera.
   Succes

   MvG
   Bezorgde Nederlander

   meer dan een maand geleden