RegisterenInloggen
Mathieu50
Mathieu50
meer dan een maand geleden

telefoonabonnement

meer dan een maand geleden

Mijn onysim abonnement bij Lebara loopt binnenkort af, nu krijg ik een voorstel om mijn abonnement te verlengen maar ik zie vlak voordat ik akkoord geef dat dit niet hetzelfde is. inplaats van unlimited data
en bellen krijg ik maar 10GB data en beperkt bellen en sms. Kan dit zomaar of moeten zij mij verlengen onder de oude voorwaarden. Graag uw reactie.Met vriendelijke groet, Mat Vrijens.

  • Dagmar27
   meer dan een maand geleden

   Mathieu50,

   Lebara heeft geen “unlimited data” meer, 10 GB is het maximale.
   Lebara maakt handig gebruik van hun voorwaarden (06-2020);
   9. Bevoegdheid dienst te veranderen of te beëindigen
   We kunnen een dienst veranderen of beëindigen om bedrijfseconomische redenen. Dat kunnen we ook doen omdat we dan voldoen aan regels die in of volgens de wet gesteld worden. En/of zodat we blijven voldoen aan de eisen van de tijd en de stand van de techniek. We doen ons best om wijzigingen door te voeren zonder dat dat gevolgen heeft voor de dienst en het door u gebruikte apparaat. Als dat niet kan en als we voorzien dat de wijziging gevolgen voor u heeft, laten we u dat vooraf weten. Dat doen we zo snel mogelijk en in ieder geval een maand van tevoren. Als we met een dienst stoppen, laten we u dat zo snel mogelijk weten. U hoort het in ieder geval 1 maand van tevoren. Denken we dat een wijziging grote gevolgen voor u kan hebben? Dan nemen we, als dat kan, een langere termijn. We laten u dan minimaal 2 maanden van tevoren weten dat we met de dienst stoppen. Indien mogelijk bieden we u een vervangende dienst. Uw overeenkomst met ons eindigt uiterlijk op de datum waarop we met de dienst stoppen.
   Resp.
   15 Wijziging van uw overeenkomst
   15.1 We kunnen de overeenkomst, de opzet, functionaliteit, inhoud van de dienst en de afgesproken tarieven wijzigen. Als we dat doen, laten we u dat minimaal 1 maand van tevoren weten.

   Fiks balen dus en 2 keuzes:
   -de wijziging accepteren
   -op zoek naar een andere provider die wel voldoet aan uw eisen

   Succes met het maken van deze lastige keuze,
   Dagmar

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Beste Mathieu50 , verlengen heeft alleen zin als de voorwaarden krek hetzelfde zijn , en nu is dit dus veranderd zegt u . Daarom zou ik niet verlengen dus opzeggen met ingang van de termijn dat ie afloopt . Kies een andere provider die wel de goede voorwaarden geeft en heeft , simpel zat .

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Ik zou gewoon een andere provider nemen als ze gaan sleutelen aan de voorwaarden . Kwestie van een ander simmetje in je telefoon zetten en gaan met die banaan .

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie