Registeren Inloggen
akwast
akwast
meer dan een maand geleden

Terugbetaling vakantiereis na faillissement

meer dan een maand geleden

Goedendag,
Wij hebben via VakantieXperts (nu D-Reizen) begin 2020 een vakantie geboekt. Zij hebben deze ondergebracht bij Tenzing Travel. Echter:
Op 14 juli 2020 is New Dutch Travel Company BV, handelend onder Tenzing Travel failliet verklaard. Tevens zijn de vluchten door Singapore Airlines geannuleerd ivm de wereldwijde Pandemie.
Nu heeft het huidige D-Reizen al 2x de terugbetaald datum gewijzigd. Dan is het de drukt en omstandigheden en nu blijkt, verteld D-Reizen, dat de SGR de claims niet vrijgeeft. 1e datum zou medio dec. 2020 zijn en toen medio jan. 2021 en nu weten ze niet wanneer…erg frustrerend en teleustellend.

Nu heb ik contact opgenomen met de SGR en zij melden dat de claims zijn goedgekeurd en dat D-Reizen bepaalt wanneer er wordt terugbetaald.

Ik weet het even niet meer! Wij hebben nog recht op meer dan € 2.700,00.

Met vriendelijke groet, Arjan Kwast

  • Debree
   meer dan een maand geleden

   Misschien kunt u de reactie van SGR zwart op wit krijgen en daarmee D reizen wat onder druk zetten? Ze zijn trouwens ook aangesloten bij de anvr en die garandeert de vouchers voor pakketreizen…sterkte.

   meer dan een maand geleden
   • akwast
    meer dan een maand geleden

    Hallo, ik heb een mail van de SGR, met de bevestiging dat de claims zijn goedgekeurd, naar d-reizen verzonden. SGR geeft daarin ook dat d-reizen tot betalen moet overgaan. En ik kon mij bij SGR weer melden als dit niet binnen 14-dagen zou gebeuren. Het plaatselijke kantoor in Rijssen zegt alleen wat het hoofdkantoor hun zegt.

    meer dan een maand geleden