RegisterenInloggen
Rambling Rose
Rambling Rose
11 dagen geleden

Ticketautomaat voor fietsers bij veerpont Akersloot

11 dagen geleden

Vroeger kon je als fietser contant betalen voor de overtocht, masr die tijd is voorbij. Enkel automobilisten mogen nog per pin op de pont betalen. Voor fietsers staat er een ticketautomaat op dr oever. Deze ticketautomaat is van de gemeente Castricum. De bediening van deze automaat is zeer langzaam en gebruiksonvriendelijk voor oudere fietsers. Het leidt tot veel ergernis en oponthoud. De PWN maakt in de waterleidingduinen in Noord-Holland ook gebruik van toegangsautomaten. Deze zijn wel gebruiksvriendelijk.

  • Nico van den Ham
   6 dagen geleden

   Dat is de schuld van het geïndoctrineerde domme volk zelf. We moeten pinnen is het volk ingeprent en dan pint het onderworpen volk ook. Resultaat: Het mooie, toch zo lekker ruikende, contante geld zal vroeg of laat worden afgeschaft. Een regelrechte ramp voor bijvoorbeeld daklozen en andere armoedzaaiers die je nooit meer iets kunt geven zonder dat dat door ons regime zal worden opgemerkt. Pinnen is, behalve om aan geld te komen, zeer asociaal.

   6 dagen geleden

   Geef een reactie

  • De Weid
   6 dagen geleden

   laatst was er al iets van een protest actie tegen het aso besluit van gemeente castricum. de landelijke politiek zou er iets tegen moeten doen. contant geld is een wettig betaalmiddel. als er al overheids instellingen dit niet meer erkennen waar blijven we dan.?

   6 dagen geleden

   Geef een reactie