RegisterenInloggen
La siega
La siega
meer dan een maand geleden

Treunreus

meer dan een maand geleden

Bij Green city trip voor mijn man en mijzelf , paar dagen Verona geboekt via Green City trip. Wij zouden dan Met 6 personen 1 dag en een nacht in een coupé reizen. Wij wilden deze reis ivm Corona annuleren en vroegen om een omboeking verder in het jaar of geld terug. Niets van dit alles, zij werken totaal niet mee. Deze reis lijkt ons niet geschikt als je naar de regels van het RIVM kijkt. Totaal geen medewerking, wij moeten het zelf oplossen via de verzekering. Helaas hadden wij geen annuleringsverzekering afgesloten. Maar als wij dan toch op een ander tijdstip gaan, kan Green City Trip toch andere personen plaatsen . Erg teleurstellend !

  • SuperBitch – scherp & hulpvaardig-
   meer dan een maand geleden

   U heeft geboekt bij de besloten vennootschap Flywise Travel B.V., gevestigd en kantoorhoudende te (4811 CA) Breda aan de Ceresstraat 13, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 60860367, mede handelende onder de namen Flywise, Verrassingstickets.nl, Surprisecitytrip.com, Ticketsurprise.fr en Ueberrasschungsreise.de, Surprisecitytrip.se, Surprisecitytrips.se, Surprisecitytrips.com, Greencitytrip.nl

   Op diverse reviewsites staan beoordelingen over deze organisatie(s) te lezen (zag er zelfs al gedateerd 2019): ik zou direct afhaken.

   U heeft zich bij het boeken geconformeerd aan de voorwaarden van Flywise.

   U vindt het opeens tricky om op reis te gaan: Italië is (al een hele tijd) een geel reisgebied (=U kunt reizen naar Italië, er zijn wel inreisbeperkingen voor reizigers uit Nederland door corona).
   U had de mogelijkheid om een ander in uw plaats op reis te laten gaan en hiervoor een verzoek in te dienen bij Flywise (zie voorwaarden): u heeft geen actie ondernomen.
   U zou wellicht een beroep kunnen doen op een annuleringsverzekering: die heeft u niet afgesloten (voor deze reis).

   Ook het RIVM geeft u geen dekking/ gevalideerde reden om uw reisovereenkomst te ontbinden en uw geld terug te eisen: al sinds 2021 is het aan de reiziger zelf om maatregelen te nemen om de risico’s bij (het reserveren van) reisovereekomst en/of vakantiereizen te dragen.

   Het is zuur maar u heeft geen poot om op te staan.
   Ik hoop wel dat u nu het nut en de noodzaak van een goede annuleringsverzekering en ook een reisverzekering inziet.

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie