RegisterenInloggen
Nen1max
Nen1max
13 dagen geleden

tussenpersoon van verzekeringen

13 dagen geleden

Door mijn onwetendheid en tijdgebrek heb ik me jarenlang (tot nu toe) laten leiden door tussenpersonen van verzekeringsmaatschappijen. Met de jaren ben ik meerdere keren van maatschappijen geswitch omdat tussenpersonen het nodig achten om te switchen en mij dit pas op het laatst moment laten weten. Dan is er voor mij nog weinig tijd om te kiezen, ook vanwege mijn lage digitale vaardigheid. dus dan teken ik maar. Hier wil ik vanaf, geen tussenpersoon meer en alle verzekeringen in 1 verzekeringsmaatschappij onderbrengen. Help hoe pak ik dit aan? voor zover mogelijk voor 1 december 2021. Want mijn tussenpersoon heeft zich onlangs weer gemeld voor een verlenging. ik heb echt begeleiding nodig i.v.m. opzegtermijn en meteen overzetten naar een andere verzekeringsmaatschappij. Dank alvast voor het advies

  • Debree
   meer dan een maand geleden

   Het hangt ervan af welke verzekeringen u heeft. En een tussenpersoon is niet erg, zolang hij de leiding maar niet overneemt… Ik heb zelf mijn verzekeringen zoveel mogelijk bij een bedrijf. Ik heb nu bij dezelfde bank een aansprakelijkheidsverzekering, een woonhuisverzekering, een inboedelverzekering en een doorlopende reisverzekering. Daarvoor betaal ik in totaal 32 euro per maand. Die verzekeringen lopen gewoon door en er is geen tussenpersoon. Bij een ander heb ik een autoverzekering. En dat is het dan wel.

   Zet uw verzekeringen eens op een rij en doe dan het volgende:
   1 kijk wat u nu voor een verzekering betaalt en vergelijk dat met andere aanbieders, bv op http://www.independer.nl .
   2 zoek bij de maatschappij van uw keuze welke verzekeringen ze nog meer aanbieden die u nodig hebt. EN kijk naar de reviews van mensen die daar ook een verzekering hebben!
   3 als u PER verzekering uw keuze heeft gemaakt dan kijkt u of u kunt overstappen – zoveel mogelijk naar een aanbieder – en wanneer. Meestal helpt uw nieuwe verzekeraar u daarbij. Maar let op: Ga nu niet bij een hele kleine aanbieder zitten, maar neem liever een grote waarin u vertrouwen heeft. Ik zit bij een landelijke bank die heel goed helpt als ik een probleem heb.
   4 Vaak krijgt u een extra korting als u meer verzekeringen bij dezelfde verzekeraar onderbrengt

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie