Registeren Inloggen
Stella Kroese
Stella Kroese
meer dan een maand geleden

Uitnodiging vaccinatie PGB zorgverleners

meer dan een maand geleden

Ik heb voor mijn PGB zorgverleners een uitnodiging gekregen voor Covid vaccinatie van de SVB / PGB. 3 van mijn zorgverleners nemen de vaccinatie niet. Zij vertrouwen de vaccin niet. Dat is hun goed echt.
Ik val onder de hoog risico groep patiënten (ik heb een niet aangeboren auto-immuunziekt en gebruik 3 medicijnen die mijn weerstand verlagen) en weet tot nu toe niet wanneer ik gevaccineerd word!
Hoe fijn zou het zijn, als blijkt dat je zorgverleners de vaccinatie niet willen, dat deze uitnodiging overgedragen kan worden aan de PGB budgethouder, zodat zij zichzelf kan beschermen!

Er gaan bij mij nu sowieso 3 uitnodigingen voor vaccinatie in de prullenbak!!!!!!

Vraag: Zou er over nagedacht kunnen worden of de uitnodiging voor vaccinatie overdraagbaar is aan de budgethouder, als de zorgverlener deze niet neemt.
Ik sta te poppelen om gevaccineerd te worden en mijzelf dus kan beschermen voor de hulpverleners die zich niet laten vaccineren!
Maar ik hoor u al zeggen, dan moet ik opzoek naar een andere zorgverleners, maar ja zo werkt het niet in de praktijk!
Ik kan mijzelf dus ook beschermen, alleen krijg ik die kans voorlopig niet.

Graag uw reactie, met vriendelijke groeten

Stella Kroese

  • Marij
   meer dan een maand geleden

   Überhaupt belachelijk dat PGB houders hun hulpverleners kunnen laten vaccineren,zoals de tuinman .Mijn schoonheidsspecialiste kreeg ook een uitnodiging omdat ze een klant met een PGB heeft en andere zorgverleners maar wachten

   meer dan een maand geleden