RegisterenInloggen
Hanneke155
Hanneke155
meer dan een maand geleden

Vacantie garant

meer dan een maand geleden

Verleden jaar maart heb ik aangeven op Facebook dat ik informatie wilde over het huren van een vakantiehuis. Ik had na het lezen geen interesse . vacantie garant belde mij verleden jaar oktober dat ik 349 euro moest betalen . ik vertelde hun dat ik alleen de informatie heb gelezen en niet aangegeven hen dat ik inging op het aanbod .Zij vertelde dat ik telefonisch heb ingestemd .raar want ik heb nooit met ze gesproken. Vandaag werd ik gebeld door een deurwaarder dat ze volgende week komen .ik moest wel thuis zijn anders zouden ze mijn deursloten moeten vernielen om zo in mijn huis te komen. Ik heb aangegeven dat ik niet ga betalen maar dat ik. thuis zou zijn om ze te ontvangen. Il vindt het nogal wat . ik ga niet betalen omdat ik nooit iets getekend heb of telefonisch ingestemd heb met deze aanbieding . Ik weet ook dat dat wordt aangeraden omdat het niet op een eerlijke manier is gegaan .wie kan mij helpen en weet wat ik moet doen ?

  • Habre
   29 dagen geleden

   L.S. Zorg in elk geval dat u niet alleen thuis bent als deze z.g. “Deurwaarder” bij u langs komt. Heel vreemd is ook dat er direct een “deurwaarder” wordt ingeschakeld. Normaal zou zijn dat er eerst een aanmaning tot betalen wordt gezonden, daarna een brief dat er een incassobureau wordt ingeschakeld. Dit riekt sterk naar intimidatie en oplichting.

   29 dagen geleden

   Geef een reactie

  • J S Koolschijn
   29 dagen geleden

   Als VacantieGarant niet beschikt over een door beide partijen ondertekend contract, heeft het geen poot om op te staan. En die zogenaamde deurwaarder moet een opdracht kunnen tonen van VacantieGarant, heeft hij die niet dan is hij geen erkende deurwaarder. U hoeft een (zogenaamde) deurwaarder niet binnen te laten, en zich met geweld toegang verschaffen mag hij al helemáál niet!
   Zorg voor voldoende “mankracht” in huis.

   29 dagen geleden

   Geef een reactie