Registeren Inloggen
joosen
joosen
meer dan een maand geleden

vaccinatie-programma covid-19

meer dan een maand geleden

Onderstaande brief is gemaild naar rijksoverheid.nl, nadat ik verschillende telefoontjes heb gedaan met GGD, RIVM en ministerie van Volksgezondheid:
Ik woon in Breda en ben mantelzorger van verschillende personen. Op dit moment krijgen personen van 80 jaar en ouder een uitnodiging voor covid-19 vaccinatie. Wat schetst mijn verbazing. Breda krijgt niet genoeg vaccins om personen te vaccineren. De ene persoon moet naar Goes, meer dan 100 kilometer van Breda, anderen moeten naar Gorkum, Bergen op Zoom, Dordrecht, Utrecht. Dit vind ik belachelijk. Indien men bijv. 20000 personen voor regio Breda uitnodigt voor vaccineren, dan kan men toch zorgen dat Breda genoeg vaccins krijgt. In andere plaatsen heeft men vaccins over , dan is de logistiek niet goed geregeld. Doe er wat aan en maak gebruik van instanties, die veel ervaring hebben met dit soort gevallen, zoals defensie, die werd ook ingezet bij de Mexicaanse griep.

  • Justme58
   meer dan een maand geleden

   Ik woon ook in Breda, sprak een buurgenoot van bijna 80 jaar die een uitnodiging had gehad voor vaccinatie. Hij moest zelf de GGD bellen voor een afspraak en dat lukt hem niet, de laatste keer dat ie belde kreeg hij te horen dat er 92 wachtenden voor hem waren!!! Toen heeft hij de verbinding verbroken en daar geef ik hem gelijk in. Hij vertelde ook dat zijn 85 jarige zus die in Dongen woont naar Den Bosch moet voor het vaccin. En weer anderen vertelden mij dat het 1e vaccin in Breda werd gegeven maar voor het 2e moesten ze naar Gorinchem.
   Dit alles is zo slecht geregeld voor deze oude mensen. De overheid zou zich diep moeten schamen want ze hadden ruim de tijd om alles goed te regelen, dat lukt de landen om ons heen ook. Binnenkort moeten we gaan stemmen en ik weet al op wie ik zeker niet ga stemmen.

   meer dan een maand geleden
  • Kees bakker
   meer dan een maand geleden

   Ik heb 7 augustus mijn laatste corona vaccinatie gehad maar nog steeds geen q code ontvangen op mijn smartphone hoe kan dat als ik inlog krijg geen vaccinaties gegevens beschikbaar?

   meer dan een maand geleden