RegisterenInloggen
Suze van de Pol
Suze van de Pol
18 dagen geleden

Vaccinatiedwang

18 dagen geleden

Voel mij ernstig bedreigd door Hugo de Jonge . Heeft letterlijk op persconferentie gezegd” we komen langs: huis aan huis, deur aan deur, arm aan arm.
Daarnaast door Bruls: we moeten achter de voordeur kunnen komen (AD 13-11-2021)
Misdadig dat kindertjes gebruikt worden als dwangmiddel: buiten afdrogen na zwemles bijv.
Misleiding DISCRIMINATIE door ongevaccineerden aan te wijzen als oorzaak van oplopende besmettingen

  • SuperBitch
   18 dagen geleden

   U voelt zich bedreigd schrijft u.
   U kunt mondeling worden bedreigd of schriftelijk, bijvoorbeeld via e-mail, chat of sociale media. Bewaar altijd het bewijs. Als u zich bedreigd voelt, belt u de politie op 0900 – 8844 (belkosten). U hoort van de medewerker of u aangifte kunt doen en hoe u dat doet.

   U schrijft ook: “Misdadig dat kindertjes gebruikt worden als dwangmiddel: buiten afdrogen na zwemles bijv.”
   Antwoord/reactie:
   Het antwoord is: ja, dat mag. Demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) schrijft in een toelichting op de nieuwe coronamaatregelen dat ouders hun kinderen mogen helpen met omkleden in de kleedkamer, mits zij beschikken over een coronatoegangsbewijs. Die krijgt u als u bent gevaccineerd, genezen of recent negatief getest.
   Daarna dient u de sportclub of het zwembad te verlaten. 

   U schrijft ook “Misleiding DISCRIMINATIE door ongevaccineerden aan te wijzen als oorzaak van oplopende besmettingen”
   Antwoord/reactie:
   Nou lees ik in de Letterlijke tekst persconferentie coronavirus minister-president Rutte en minister De Jonge (12 november 2021) o.m.:
   -Dat betekent dat dit een risicovolle tijd is voor mensen die niet beschermd zijn tegen het virus. Niet door een vaccin, en ook niet doordat ze corona hebben gehad. En dat is toch nog een grote groep – van zo’n anderhalf miljoen mensen. En feit is, dat iedereen die niet beschermd is vroeg of laat een keer besmet wordt. 
   Resp.
   -….2G he. Dus het is of gevaccineerd of genezen, en dat vinkje bij de deur, dat weet niet, diegene die dat vinkje controleert, die weet niet met welke reden jij naar binnen gaat. Bij 3G is het of gevaccineerd, of genezen, of getest. En dat vinkje wordt altijd even groen. Dus je ziet nog steeds niet, het is geen vaccinatiebewijs als zodanig, je ziet nog steeds niet dat het via vaccinatie is dat je naar binnen gaat. 

   ***Letterlijke tekst persconferentie coronavirus minister-president Rutte en minister De Jonge (12 november 2021) is te vinden op de site van de Rijksoverheid.

   18 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Bezorgde Nederlander
   17 dagen geleden

   beste Suze, je voelt je bedreigd en schaart je daarbij bij de steeds groter wordende groep van ongevaccineerden die zich bedreigd en ontevreden voelen in Nederland. Wees blij dat je niet in een ander Europees land want zoals bijvoorbeeld Oostenrijk, die alle ongevaccineerden in lockdown zetten en waar je dus in tegenstelling tot Nl totaal niet naar buiten kan om een rondje te lopen of naar een kapster even te gaan. Je boft dat Rutte, de Jonge en consorten zo´n slap coronabeleid voeren dat je voorlopig wel tot mei in een slappe en milde lockdown zit.
   heb je wel eens gedacht aan al die uitgestelde operaties en daardoor onnodige doden die al die ongevaccineerden ergens toch wel op hun geweten hebben.
   Door dit egoistische- en individualistische gedrag van ruim 2 miljoen Nederlanders zitten wij wel weer mooi nu met een lockdown. Ik heb het helemaal gehad en niet alleen ik maar velen met mij met dit gedrag van bijvoorbeeld die feestvierende carnavalvierders en wintersportfans die perse willen feesten en losgaan en straks hun grootouders weer even in het nieuwe jaar gaan besmetten als zij de materialistische fotootjes van hun dure wintersport laten zien aan opa en oma.
   Waarom gaan die kindertjes en u niet lekker buiten zwemmen, er zijn speciaal nu buitenbaden geopend om aan de de Jonge -eis te voldoen.
   Beseft u wel dat door u niet realistische kijk op deze aangescherpte maatregelen, duizenden ouderen weer in een soort van Quarantaine moeten gaan zitten en dat de onder Rutte wegbezuinigde ziekenhuizen dit allemaal niet meer aankunnen, evenals de nu al overvolle IC´s.
   u zou zich helemaal niet bedreigd moeten voelen ,maar juist de 10 miljoen mensen in Nederland die zich wel aan de regels bijna 2 jaar hebben gehouden en nu weer door deze anti vaxxers weer een jaar terug zijn gezet.
   Dit weekend is niet de wintertijd ingegaan maar we zijn door jullie soort mensen een jaar teruggegaan naar november 2020.
   Tuurlijk is het makkelijk van mij om alleen hier de ongevaccineerden de schuld te geven en dat is niet helemaal eerlijk van mij want demissionair Minister De Jonge heeft moeite om excuses te maken over zijn eigen wanbeleid en heeft om dit wanbeleid te verdoezelen daarom maar de ongevaccineerden de schuld gegeven.
   Excusez le mot maar ik ben het net als u ook helemaal zat en heb het helemaal gehad met de ongevaccineerden.
   Ik zou niet rustig kunnen slapen met het idee dat ik als ongevaccineerde, nu met al dat afschalen en afschalen van uitgestelde operaties, allemaal onnodige doden op mijn geweten zou hebben , u wel………….

   Met bezorgde groet,
   BN-er

   17 dagen geleden

   Geef een reactie