RegisterenInloggen
zwartkop
zwartkop
12 dagen geleden

vaccineren van Pfizer vaccin

12 dagen geleden

Ik krijg een oproep om een afspraak te maken voor een vaccinatie. Ik woon in Tilburg en word naar Veghel gestuurd, terwijl er in Tilburg een prima priklokatie is.
Is het normaal, dat ze mensen van boven de 80 het gehele land doorsturen, alleenwonend en geen vervoer?

  • Gerard67
   12 dagen geleden

   Dit is inderdaad een heikel punt , men doet erg moeilijk om ouderen die slecht ter been zijn dichter bij hun eigen woning te laten vaccineren terwijl een griepinjectie wel door de eigen huisarts word gegeven . Tevens het stemmen zo dadelijk , waarom kan dit niet gewoon met je computer inloggen via je DIGID , maar nee iedereen moet een eind reizen met kans op besmetting . Ik snap dit echt niet meer in deze tijd !!!???

   12 dagen geleden

   Geef een reactie

  • FRATER
   12 dagen geleden

   Het maakt maar weer eens duidelijk hoe krankzinnig het gevoerde Corona beleid is .

   Er is door het kabinet een avondklok en lockdown ingevoerd omdat men de ‘reisbewegingen’ wilde verminderen om zo ‘besmettingen’te voorkomen máár dat zelfde kabinet laat dan wél duizenden mensen ONNODIG kilometers reizen voor een vaccinatie die de mensen in 99% van de gevallen ook gewoon heel dicht bij huis zouden kunnen krijgen.

   Ze zeggen steeds dat ze vooral de kwetsbare ouderen willen beschermen het voor
   ál voor hén te doen, maar hoe halen ze het dan in hun hoofd om juist die kwetsbare groep einden te laten reizen en daardoor dus aan onnodig veel risico’s bloot te stellen ?!

   Dit soort idioterie maakt het Coronabeleid wat mij betreft hoe langer hoe ongeloofwaardiger.

   12 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Boris Johnson
   12 dagen geleden

   U kunt zich ook eens afvragen waarom u zich wilt laten injecteren. We moeten ons ervan bewust zijn dat het toedienen van het coronavaccin niet zonder gevaar is, schrijft immunoloog dr. Carla Peeters. “Inmiddels komen uit Amerika, waar al enkele weken gevaccineerd wordt, signalen van bijwerkingen, zoals allergische reacties waaronder anafylactische shock (een ernstige allergische reactie die fataal kan zijn) en ernstige ontstekingen.” Het vaccin van Pfizer is onder de verordening van een noodsituatie goedgekeurd. Dit betekent dat het een experimenteel vaccin is en er nog geen officiële licentie verstrekt is. Ook het Moderna-vaccin is sinds gisteren onder dezelfde noodsituatie goedgekeurd. Beide vaccins zijn op een nieuwe wijze ontwikkeld die niet eerder voor vaccins is gebruikt. In plaats van een geïnactiveerd virus of een geïsoleerd eiwit (ten) of suiker, wordt gebruik gemaakt van een synthetisch mRNA dat codeert voor een van de eiwitten op de mantel van het virus. Het lichaam zou zo zelf het eiwit aan kunnen maken, waarna een immuunrespons wordt opgewekt.

   12 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Debree
   10 dagen geleden

   @BJ deze vraag gaat over de reisafstand. Stuur uw verhaal naar het Rivm.

   10 dagen geleden

   Geef een reactie

   • Boris Johnson
    7 dagen geleden

    Debree, mijn opmerking is zeer essentieel. De meeste mensen hebben geen enkel idee wat ze geïnjecteerd krijgen en denken het zal wel goed zijn. In tegendeel. Vandaar mijn opmerking. Zie ook de opmerking van Gerard 67, inzake de hoge sterfte van mensen die geïnjecteerd zijn. Deze gaat dan over Israël, maar bijvoorbeeld in Spanje is het nog veel erger.

    7 dagen geleden

    Geef een reactie

  • Gerard67
   10 dagen geleden

   Van Haga over Israël: ‘Van de 60-plussers stierf 4,4% binnen 6 weken na de eerste
   Coronaprik .
   Waarom worden wij onwetend gehouden hier in Nederland ?

   10 dagen geleden

   Geef een reactie