Registeren Inloggen
nienke2020
nienke2020
meer dan een maand geleden

vakantievoucher

meer dan een maand geleden

Onze reis naar Curacao, gepland van 14 maart t/m 22 maart 2020 werd op 13 maart gecanceld. De reis betreft een hotelboeking via de vakantiediscounter met Tui en de vliegreis via KLM. Mbt deze vlucht hadden wij al eerder het vliegdeel van Tui geannuleerd omdat Tui onverwacht een wijziging in vliegmaatschappij deed (ipv dreamliner Tui met Wamos Air) waar wij ons niet in konden vinden.
Direct op 13 maart kregen wij van Tui bericht dat zij de reissom zouden terugbetalen. Op 1 april informeerde de Vakantiediscounter ons dat we niet ons geld terugkregen, maar dat we een voucher zouden ontvangen met een gemiddelde afhandeltijd van 30 dagen. Ook mailden ze aanvullend op 8 april dat de waarde van de reissom gedekt is door de SGR, mocht er sprake zijn van een faillissement. Deze hebben we tot op het heden niet ontvangen en het is niet mogelijk om in contact te komen met zowel de Vakantiediscounter als Tui. We zijn inmiddels bijna een half jaar verder en als we proberen in contact te komen met Tui of de vakantiediscounter is dat telefoniisch niet mogelijk en via email of sms/whatsapp worden we afgehouden met standaard berichten dat het erg druk is en dat het wel even kan duren maar dat ze er naar streven om binnen zoveel dagen contact op te nemen.
Van de KLM zijn inmiddels vouchers ontvangen. Deze willen we graag laten uitbetalen maar het systeem van KLM werkt niet mee en ook bij contact met de KLM worden we continue aan het lijntje gehouden met standaard berichtgeving dat het erg druk is en dat ze hun best doen.
Graag verneem ik van u wat mijn mogelijkheden zijn om alsnog mijn vouchers uitbetaald te krijgen. Vriendelijke groeten, Nienke