Registeren Inloggen
weet niet
weet niet
27 dagen geleden

Vereniging Eigen Huis

27 dagen geleden

Via Vereniging Eigen Huis deed ik mee aan een project : vloerisolatie. Dat werd uitgevoerd door de firma Pluimers. Op de afgesproken dag kwamen 2 medewerkers van Pluimers dit uitvoeren. Echter ze spraken geen enkel woord Nederlands. Ik kon niets vragen of overleggen. Moest maar accepteren dat alles goed ging,. Toen ik daar later over klaagde zei men bij Pluimers dat deze mensen gecertificeerd waren. Nederlands certificaat??? Buitenlandse certificaten zijn hier niet geldig.
Bij klagen bij genoemde vereniging kreeg ik een nietszeggend mailtje ( gericht aan de heer Engels) dat mijn signaal was doorgestuurd. Verder niets meer gehoord.
Ik had in mijn vorige woning zonnepanelen. En om de BTW terug te krijgen me toen aangemeld al kleine ondernemer.
In 2018 zijn we verhuisd. April 2020 zijn op de nieuwe woning ook zonnepanelen gelegd. Toen ik daarvan de btw wilde terugvragen bleek dat ik me had moeten afmelden als kleine ondernemer voor mijn vorige woning. Daar wist ik niets van. Nooit iets over gelezen. Ook niet bij Vereniging Eigen Huis.
Ik mailde hierover, ook met de bedoeling ze te informeren zodat zij hun leden konden informeren.
Antwoord: Wij bieden een stappenplan aan om de btw terug te vragen. De informatieverstrekking betreffende het afmelden bij verhuizing ligt niet bij de vereniging maar bij de belastingdienst.
Ik voel me echt niet serieus genomen.

met vriendelijke groet
mevrouw Henny Engels