RegisterenInloggen

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Johanna Wevers 3 maanden, 2 weken geleden.

Redactie Meldpunt
Redactie Meldpunt
meer dan een maand geleden

Verhoogt uw gemeente ook de tarieven?

meer dan een maand geleden

Op de redactie kregen wij een mail binnen van een inwoonster van Den Haag. Zij betaalt dit jaar bijna het dubbele voor een parkeervergunning. “Ik ben me wezenloos geschrokken.” schrijft ze ons. Vindt u dat uw gemeente tarieven onredelijk verhoogd? Laat hieronder uw reactie achter.

 • Johanna Wevers
  meer dan een maand geleden

  De gemeente Amsterdam heeft mijn parkeervergunning voor bezoekers zonder voorafgaande mededeling enorm verhoogd. tot 1 mei 2019 betaalde ik € 1,20 per uur in mei 2019 1,75 en per 1 juni 2019 was de prijs in een keer verhoogd naar € 2,25 per uur. Dat betekend voor mij, dat als er bezoek komt tijdens het weekend ik een bedrag van 27,50 moet betalen voor parkeren van 9.00 tot 21.00 uur. en dat bij een kortingspercentage van 50%
  Mijn familie woont allemaal in het Oosten van het land dus als die komen blijven ze een weekend.
  Nu komen ze bijna niet meer omdat de parkeertarieven hier de pan uit rijzen. En ik woon zelfs in een buitenwijk aan de buitenrand van Amsterdam. Ik vind het ronduit schandalig.

  meer dan een maand geleden

  Geef een reactie