Registeren Inloggen
och och
och och
meer dan een maand geleden

verhuizing tijdens quarantaine

meer dan een maand geleden

mijn vriend moet verhuizen van het ene naar het andere verzorgingshuis terwijl hij in quarantaine zit.Ik heb geprobeerd bij div.instellingen om dit uit te stellen ivm. corona besmettingen. Er werd mij verteld dat het zonder meer door kon gaan als de patient een mondkapje om doet binnen en buiten en in de taxi.Er was al een afspraak met het verzorgingshuis dat hij daar nog enkele weken had kunnen blijven, naar mijn idee had dit absoluut niet mogen gebeuren in coronatijd.

  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Het is jammer dat mensen door de overheid enorm angst aan worden gejaagd en al helemaal dag en nacht vanaf maart onderhand nu continue . Dat gaat niemand in de koude kleren zitten . Is er een besmetting geconstateerd bij uw vriend ??? , dan zou dit over 10 dagen wel kunnen en uiteraard met de benodigde veiligheids middelen .
   Echter ik kan de situatie van hieruit niet beoordelen uiteraard van uw vriend en uzelf . Zoals u schrijft is u vertelt dat het zondermeer door kan gaan , tja wat dan . 2 opties , 10 dagen wachten ofwel zondermeer door laten gaan zoals u vertelt is . Daar zult u zelf over moeten beslissen , en welke optie u ook kiest . Zelf zou ik er voor kiezen het zondermeer door te laten gaan als mij dit is vertelt , maar u moet zelf u beslissing daarin nemen .

   meer dan een maand geleden