RegisterenInloggen
Annelien1960
Annelien1960
meer dan een maand geleden

verzekeringen Interpolis

meer dan een maand geleden

Hallo,

Ik heb een schijnbaar onoplosbaar probleem, tenminste als ik Rabobank en Interpolis moet geloven. Ooit had ik een rekening bij de Rabobank, maar omdat ik besloot om bewustere keuzes te maken, heb ik nu een rekening bij Triodosbank
1. Omdat ik geen rekening meer heb bij de Rabobank, kan ik heel veel dingen niet meer zelf regelen.
2. Omdat ik nu een rekening heb bij Triodosbank, kan ik niet meer inloggen. Ze maken gebruik van iDIN en dat werkt niet met Triodosbank (en ook niet met een aantal andere banken trouwens).

Ik ben op z’n zachtst gezegd ‘not amused’ door deze beslissingen en acties van Interpolis. Dat is zeker niet glashelder. Hier is niets handig of makkelijk aan zoals de app en de site suggereren. Er worden moedwillig mensen uitgesloten die een andere vrije keuze gemaakt hebben.
Ik vind het ook vreemd dat ik hiervan niet op de hoogte ben gesteld toen ik besloot de rekening op te heffen.

Weet u hier wellicht meer van of kunt u hierbij helpen?
Dank u.

Grtz Annelien van Hemert

  • SuperBitch – scherp & hulpvaardig-
   meer dan een maand geleden

   Advertentietekst Interpolis (21.06.2021):
   Interpolis. Glashelder – Excl. voor Rabobank klanten – interpolis.nl

   We bieden verzekeringen maar ook slimme oplossingen om schade te voorkomen. Interpolis biedt je verzekeringen met ruime dekkingen en hoge waarderingen. Excellente schadeservice. 24/7 bereikbaar. Afsluiten via Rabobank.nl.

   Site Interpolis (21.06.2021)
   Interpolis>  Service>  Ik ben geen Rabobank klant:

   Ik ben geen Rabobank klant, wat nu?
   Het afsluiten en wijzigen van een Interpolis verzekering gaat via de Rabobank. Ook voor vragen over uw verzekering kunt u bij de Rabobank terecht.
   Nu kan het zijn dat u een particuliere Interpolis verzekering hebt of wilt afsluiten, maar geen rekening hebt bij de Rabobank. Dit is geen enkel probleem. Ook dan helpt de Rabobank u graag.

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

   • Annelien1960
    meer dan een maand geleden

    Ja, de Rabobank helpt graag (er zijn nog 8 wachtenden voor u), maar zelfs het meest simpelen kan ik niet meer zelf regelen online. Voor ieder wissewasje moet ik bellen. En nu kan ik dus ook geen schade meer melden via de app, maar moet dat door te bellen naar Interpolis. Voor mij is trouwens ook niet glashelder hoe en in hoeverre Rabo en Interpolis verweven zijn.

    meer dan een maand geleden

    Geef een reactie

   • SuperBitch – scherp & hulpvaardig-
    meer dan een maand geleden

    Interpolis is een handelsnaam van Achmea en hoort daarmee bij een van de grootste verzekeraars van Nederland. 
    Achmea Holding BV is een van de grootste financiële dienstverleners van Nederland. Het bedrijf is de grootste verzekeraar van Nederland, als wordt gekeken naar in Nederland behaalde premieomzet. Achmea is het moederbedrijf van een aantal Nederlandse verzekeringsmerken, zoals Centraal Beheer, Interpolis, De Friesland Zorgverzekeraar, FBTO, Zilveren Kruis en Avéro Achmea.

    Achmea is niet met aandelen aan de beurs genoteerd en heeft een coöperatieve achtergrond. Bijna twee derde van de aandelen van Achmea (64%) is in handen van de Vereniging Achmea. Dat is een vereniging van klanten van Achmea en een platform voor collectieve belangenbehartiging van klantleden. Rabobank houdt nog 30% van de aandelen. 

    meer dan een maand geleden

    Geef een reactie