RegisterenInloggen
Ronno
Ronno
25 dagen geleden

Verzekeringsmaatschappij Conservatrix

25 dagen geleden

Zoals u zult weten is dat verzekeringsmaatschappij Conservatrix failliet is verklaard op 8 december j.l. Heel veelmensen hebben daar pensioen of een of meerdere polissen lopen. Er is een stichting in het leven geroepen die de belangen van de polishouders probeert te verdedigen. Is er een mogelijkheid dat de Max ombudsman hier ook aandacht aan besteedt? Minister Hoekstra is ook al benaderd middels een brief van de stichting om de gedupeerden te compenseren.

  • Dagmar27
   24 dagen geleden

   Ronno,
   Afgelopen zomer klopte Conservatrix in het geheim nog aan bij minister Hoekstra voor steun.
   Maar die besloot die toen niet te geven.
   De curatoren verwachten nu dat klanten uiteindelijk tussen de 60 en 90 procent zullen krijgen van waar ze eigenlijk recht op hebben. “Vanwege het vermogenstekort van Conservatrix, is een korting op de rechten van de polishouders onvermijdelijk”, aldus de curatoren.
   De curatoren onderzoeken of Conservatrix overgenomen kan worden door een andere verzekeraar. Dat gaat vier tot zes maanden duren. Lukt het niet, dan zullen verzekerden uitbetaald worden vanuit het failliete bedrijf. Welk percentage de klanten uiteindelijk krijgen, hangt volgens de curatoren af van de verdere ontwikkelingen.

   Bron: NOS
   https://www.nos.nl/l/m/2361065

   Ik vind dit buitengewoon triest omdat veel gedupeerden geen mogelijkhrid meer hebben om op een of andere manier nog een extra pensioen op te bouwen.

   Ik wens alle gedupeerden heel veel sterkte.

   24 dagen geleden

   Geef een reactie