RegisterenInloggen
Lian16
Lian16
17 dagen geleden

Vlucht Transavia omboeken ivm Corona

17 dagen geleden

We hebben op 9 juli een vlucht naar Griekenland geboekt met 4 personen. Zeer waarschijnlijk gaat deze vlucht ondanks de Corona beperkingen gewoon door.

Wij willen de vlucht omboeken naar zomer 2021, omdat we dan weer vakantie hebben met de kinderen.

Dit kan dus niet bij Transavia. Ze bieden bij vrijwillig omboeken van een vlucht die wel doorgaat, alleen de mogelijkheid om de vlucht te verplaatsen naar een datum voor 31 maart 2021. Reden hiervoor geven ze aan is dat er na die datum nog geen vluchtschema’s bekend zijn.

Meer dan redelijk en logisch lijkt mij dat mensen hun ‘zomervakantie’ kunnen verplaatsen naar een zomervakantie een jaar later. In plaats van al te boeken zouden ze ook hiervoor een voucher ter beschikking kunnen stellen die 1 jaar geldig is.

Ik heb uiteraard al contact opgenomen met de klantenservice van Transavia. Zij geven alleen de mogelijkheid om inderdaad de vlucht te verplaatsen naar uiterlijk 31 maart 2021. Ik kon wel een claim / klacht indienen, maar ze gaven aan dat door de drukte, ik waarschijnlijk over 3 maanden pas antwoord krijg. Te laat dus voor mijn vlucht.

Hoe denken jullie experts hierover?

Groet en dank!

  • Saskiap
   11 dagen geleden

   Hallo, bij ons precies hetzelfde verhaal. Wij zouden 4 juli naar Griekenland vertrekken en willen omboeken naar volgend jaar zomer. Krijg dezelfde reden te horen bij Transavia….

   11 dagen geleden

   Geef een reactie

  • liesbethsulter
   11 dagen geleden

   Bij ons precies hetzelfde. Wij hebben een vlucht geboekt van Spanje naar Nederland op 20 juli en 4 augustus weer terug. Maar omdat wij tot de risicogroep behoren willen wij geen enkel risico nemen en willen dus onze vakantie 1 jaartje uitstellen. Dit kan dus niet. Om gezondheidsredenen zijn de koudere, natte maanden voor ons geen optie dus nu zijn we gewoon ons geld kwijt.

   11 dagen geleden

   Geef een reactie