Registeren Inloggen
Gerard67
Gerard67
meer dan een maand geleden

Voedselbank versies EU bijdrage

meer dan een maand geleden

De voedselbanken komen enorm voedsel te kort nu ,krijgen te weinig toe geleverd vanuit supermarkten e.d . En dit terwijl de EU bijdrage de pan uit rijst die we met zijn allen ophoesten steeds . Dit is onverteerbaar mensen die afhankelijk zijn van de voedselbanken komen essentiële producten te kort om gezond te blijven en lijden honger . Met gevolg dat ze sneller opgenomen moeten worden in ziekenhuizen die op hun beurt al vol zitten vanwege corona . Dit is onbestaanbaar en mogen we niet laten gebeuren .

  • Bezorgde Nederlander
   meer dan een maand geleden

   Supermarkten doen zelf momenteel veel aan voedselverspilling. Een goede zaak natuurlijk alleen niet voor de aanvoer van de voedselbanken, waar nu tijdens de corona nog meer behoefte aan is.
   Nog nooit zijn er zoveel voedselbanken geweest als nu.
   De EU bijdrage rijst idd. de pan uit en die hele EU eenwording is een van de hoofdoorzaken die NL kapot maken, naast de ongebreidelde immigratie en het onzinnige en onomkeerbare klimaatakkoord.
   De immigratie/inburgering is faliekant mislukt in Nederland door de kabinetten Rutte.
   Als je dat niet serieus neemt dan ga wij ook de kant op van Frankrijk. Nu al durven maatschappij leraren bepaalde onderwerpen in Nederland bewust niet aan te kaarten(islam, holocaust, homosexualiteit, slavernij, WO2, et cetera.
   Degene die dit niet willen accepteren in NL moeten maar het land uit want we leven nu eenmaal in een democratisch land met vrijheid van meningsuiting

   Met strijdbare groet,
   BN/er

   meer dan een maand geleden
  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Inderdaad , u slaat de spijker op z’n kop , wellicht denken veel mensen het waait wel over . Geloof dat maar niet , ik heb zelf geen kinderen die met dat EU fiasco hoeven op te groeien en al helemaal niet met barbaarse islam gekkies die mensen hun hoofd eraf snijden . De regering Rutte en Co hebben al deze ellende en rotzooi hier binnen gehaald en over ons uitgestort . En wat nu , blijven we hIer slapen en ja knikken …… dan zijn de kinderen als gevolg hiervan de dupe .

   meer dan een maand geleden