Registeren Inloggen
John1965
John1965
meer dan een maand geleden

Voucher via D-reizen

meer dan een maand geleden

Wij hebben in november 2019 via D- reizen een pakket reis geboekt naar Rhodos bij Corendon.
Deze is begin maart 2020 geannuleerd ivm Corona. Tot op heden heb ik nog geen voucher ontvangen van D-reizen. Heb inmiddels een paar keer contact gehad met de vestiging van D-reizen in Veendendaal waarom het zolang duurt, tijdens het laatste gesprek werd mij verteld dat Corendon wel de voucher had afgegeven maar dat het bedrag wat er op stond lager was dan wat ik heb betaald, iets met bruto,netto verhaal en dat ze daar mee bezig waren. Als ik op internet kijk zie ik steeds meer problemen over het niet krijgen van de voucher bij D-reizen. Als het klopt dat de voucher van Corendon is verstrekt aan D-reizen, dan krijg ik een beetje het gevoel dat ik aan het lijntje word gehouden.
Ik heb inmiddels weer een mail verstuurd naar D-reizen met het verzoek mij aan te geven wat het verschil is tussen wat ik heb betaald en wat er op de voucher van Corendon staat die ze schijnbaar in bezit hebben.
Gevolg van deze actie van D-reizen is ook dat als het klopt wat Corendon zegt dat de voucher in verstrekt aan D-reizen ze in deze worden mee genomen zonder dat dit de bedoeling van Corendon is.
Wie heeft de zelfde ervaring met D-reizen