Registeren Inloggen
Louw
Louw
meer dan een maand geleden

Vriendenloterij prijs bekend in 1 minuut = vier maanden later

meer dan een maand geleden

Zie binnen 1 minuut of u € 100.000,- wint! staat er bovenaan de actie van de vriendenloterij (https://prijzenpot.vriendenloterij.nl/speel-mee-code)
Na het invullen van alle gegevens en bevestigen dat je meespeelt krijg je geen bericht over de actie. (in mijn geval geen eens een bevestigingsmail dat ik ingeschreven ben) Na telefonisch contact krijg ik te horen dat ik pas 1 april 2020 te weten kom of ik de 100.000 € gewonnen heb, dus “binnen 1 minuut” is 100% bedrog. Vriendenloterij adverteert ook dat de 100.000€ nog niet gevallen is, Tja dat is nogal logisch als pas 1 april de prijs bekend gemaakt wordt. Dus het is ook nog dubieus of die 100.000€ feitelijk wordt uitgekeerd. Er kunnen wel zoveel codes gemaakt zijn die kans maken op deze ton dat de kans dat iemand die wint zo goed als nihil is. Ik voel mij zeer bedrogen en er in geluisd door deze zogenaamde goede doelen club die zich een vriend durft te noemen. Kunnen jullie daar eens wat van gaan zeggen en de reclame code commissie daar eens over inlichten (naar mij luisteren ze toch niet) Ik vind het zeer ongepast dat een loterij die nota bene onderdeel is van de “staats”loterij dit soort reclame bedrog willens en wetens gebruikt. De staat zou toch een voorbeeld functie moeten hebben denk je dan. (Nou ja al lang niet meer sinds de crisis zoals iedereen in zijn portemonee ervaart behalve de meer dan 4x modaal verdieners)

Ik hoop dat jullie er een topic van maken.
Ik a mijn loten direct weer opzeggen komende maand, staat al in mijn agenda. Kost mij uiteindelijk niets want ik kreeg wel 20€ voor de inschrijving, althans dat duurt nog even eer ik het zie.
Nu nog de vraag of ik dan nog wel in Mijn vriendeloterij account kan om te kijken of ik de 100.000€ heb gewonnen, want dat gaan ze mij niet vertellen zeiden ze aan de telefoon. Nog meer bedrog? Ik heb toch meegedaan dus als ik het win moeten ze mij sowieso op de hoogte stellen lijkt mij. Of hebben ze daar kleine lettertjes voor?

Rare vrienden bij die loterij.

Mvg,

Lourens

  • Gradus
   meer dan een maand geleden

   Dit gaat net als bij de staatsloterij. Tot bij de hoge raad uitgesproken en daarna allerlei draaiingen om maar niet te hoeven uit te keren.
   De staat is onze grootste bedrieger die er is en blijft graaien. En onze Bekers doen daar graag aan mee want zo graaien zij er ook van mee.

   meer dan een maand geleden
  • Gradus
   meer dan een maand geleden

   Moet zijn bekende Nederlanders.

   meer dan een maand geleden