RegisterenInloggen
HJ Schouten
HJ Schouten
9 dagen geleden

Vueling.com cq Level en corona

9 dagen geleden

23 april 2020 heeft mijn echtgenote a.g.v. Corona, 2 vluchtwijzigingen doorgevoerd bij Vueling voor de eerder aangeschafte tickets van Amsterdam naar Lissabon op 3 november 2020 en terugreis d.d. 10.00.2020. Reserveringsnummers TE5M7J en QBR6QS. Vueling heeft deze vluchten “uitbesteed” aan vliegmaatschappij Level.
Op 22 juni 2020 worden wij geïnformeerd, dat vliegmij Level failliet is. Ik heb verschillende keren gecommuniceerd met de Service (?) desk van Vueling.com, maar zij verwijzen mij naar Level en een Oostenrijkse site, waar ik kan proberen mijn claim in te dienen. Hopeloos. Op de site van Vueling staat bij mijn reserveringsnummers: “terugbetaling in behandeling”. Het totale schade bedrag bedraagt: eur 339,96. Heeft U meer van dit soort meldingen ontvangen en/of ziet U nog mogelijkheden om (een deel van) de schade terug te krijgen?
Hoor graag van U,
Dank en met vriendelijke groet,
HJ Schouten

  • eeerrrff
   2 dagen geleden

   Je hoeft niet te wachten tot ze bij je terugkomen, als je van ze houdt en zoveel om ze geeft, neem dan contact op met Dr. Sacre voor hulp om je geliefde of ex-geliefde terug te brengen die het uitmaakte, als je van ze houdt, dat wil zeggen geen egoïsme ze houden eerder van je misschien was het een klein misverstand dat een probleem in je relatie veroorzaakte, Dr Sacre bracht mijn ex-man terug en vandaag zijn we één grote gelukkige familie, hij houdt van koester onze familie hij is gestopt met vreemdgaan via Dr Sacre hulp , Dr Sacre is de beste spreukgebruiker om mee te praten, hij geeft je het beste advies en helpt je om je relatie met je partner te herstellen via de onderstaande details
   E-mailadres: sacretempleofpower@gmail.com
   WhatsApp of bel: +2349076034359
   Ik deel dit om anderen te helpen en heeft anderen geholpen door hun getuigenis

   mevrouw Claudia Michalski

   2 dagen geleden

   Geef een reactie

   • SuperBitch
    2 dagen geleden

    Off topic.
    Voor iedereen die de bovenstaande reactie leest: TRAP ER NIET IN.

    2 dagen geleden

    Geef een reactie