RegisterenInloggen
Louw
Louw
meer dan een maand geleden

Waarom geen onderzoek naar werkende medicijnen tegen Corona?

meer dan een maand geleden

Corona is echt en complotten niet wordt mij steeds verteld. Maar waarom worden wetenschappers en huisartsen compleet genegeerd die bewijzen hebben dat ze Corona op tijd kunnen behandelen en dat het helemaal niet zo dodelijk hoeft te zijn? Waarom springt de media hier niet bovenop? Of het nu waar is of niet wat ze stellen het is nieuws? De bewijzen stapelen zich op dat Corona met bestaande medicijnen heel goed al door de huisarts te bestrijden is. Een Lockdown zou helemaal niet nodig hoeven te zijn stellen zij. Lees wat de echte vooruitstrevende dokters en wetenschappers ons te vertellen hebben en bekijk de filmpjes. dhttps://zelfzorgcovid19.nl/wil-dit-kabinet-geen-geneesmiddel-tegen-covid-19/ Bepaal zelf of deze overheid wel zo goed bezig is. En waarom horen we niets over het initiatief van de economen en wetenschappers die schreeuwen dat deze generieke aanpak de nekslag is voor de gezondheidszorg en economie? Houd afstand en wees bewust van het gevaar van Corona maar staar je er niet blind op zoals de overheid en haar bende egotrippers wel doen. Angst is een zeer slechte raadgever zoals nu al maanden blijkt.

  • EdwinenPeter
   meer dan een maand geleden

   Dat is een vraag die ikzelf al in maart heb gesteld. Je krijgt er alleen geen antwoord op en dat komt mi. omdat er is ingezet op een vaccin. Als die miljoenen waren besteed aan onderzoek in de eerste lijn dan hadden we nu een heel andere kijk op de situatie. Ik zal hem maar bij naam noemen Bill Gates de grote sponsor van de WHO en van het RIVM heeft in Davos al aangegeven dat er een pandemie kwam en dat die moest worden bestreden met een vaccin. Onze premier Rutte en Kaag en de toenmalige minister Bruins waren er bij. Als je dan weet dat Kaag een van de toezichthouders is van de WHO samen met een afgevaardigde van de Bill Gates Foundation dan weet je hoe de hazen lopen. Gister zag ik nog een interview met huisarts Felix van Wissel uit Amersfoort en die was daar heel erg duidelijk in. De eerste lijn hulp is overgeslagen. Gaat het vaccin werken? ik denk van niet omdat er in Italië en Engeland al duizenden besmettingen zijn geconstateerd op een variant van het Corona. Als je aan de nieuwsmedia waaronder omroep Max, vraagt waarom ze niet een kritisch geluid laten horen tegen al die maatregelen, en de kritische deskundigen geen podium geven dan hoor je steevast “wij volgen de richtlijnen van de overheid en het RIVM “en zo worden wij dus al negen maanden lang bezig gehouden met eenzijdige voorlichting. De diepere oorzaak ligt in het feit dat Rutte en zijn kabinetten al een tiental jaren zo ontzettend heeft bezuinigd op de gezondheidszorg dat er geen extra bed meer beschikbaar is voor calamiteiten. Zijn er niet een aantal ziekenhuizen failliet en gesloten de laatste jaren, denk hierbij aan Amsterdam Slotervaart en Lelystad. Elk jaar moeten huisartsen leuren met patiënten om geplaatst te kunnen worden. Omdat de taken van bovenaf worden opgelegd is de arbeidsvreugde verloren gegaan en is er een tekort aan verpleegkundigen ontstaan. Er werd tijdens de eerste golf een oproep gedaan om te komen werken en daar werd door duizenden gehoor aan gegeven en toen kon men men vertrouwen op de deskundigheid van het personeel omdat de managers even niet thuis waren. Het wordt nu de hoogste tijd om in actie te komen en dan bedoel ik massaal, maar tegelijk weet ik dat het niet zal gebeuren omdat er negen maanden angst is gezaaid en dat krijg je niet uit de hoofden van de mensen.

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Ik heb ook barstensveel vragen over corona . De regering gilt alleen hosanna over een vaccin , maar is dit de enigste oplossing . Wat zit er allemaal voor spulletje in die spuit , worden we daar echt beter van of juist slechter . Wat doet het vaccin met je DNA en genen nu en in de toekomst en hoelang is het werkzaam . Allemaal vragen waar je niets vanaf weet . Zitten er gevaarlijke kanten aan verbonden noem maar op . Waarom worden kritische geluiden geblockt van Doktoren en Specialisten op dit gebied . Voordat mensen zich laten inenten willem ze dit uiteraard weten . Er zijn natuurlijk in het verleden al vele fouten voorgekomen met medicijnen en dat willen we niet meer meemaken denk bijvoorbeeld alleen maar aan Softenon. Dus meer openheid en geen geheimzinnigheid zou absoluut welkom zijn .

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • Anoniem
   meer dan een maand geleden

   Louw,
   Wederom promoot u Rob Elens, én van de initiatiefnemers van de door u wederom gepromote site, plaatst(e) meerdere video’s op YouTube, compleet met aanwijzingen hoe je de medicijncocktail zelfs zonder doktersrecept bij elkaar kan scharrelen. Dat ging YouTube te ver. Over de effectiviteit van het middel tegen corona zijn de meningen verdeeld, sterker: eigenlijk is het oude malariamiddel al afschreven als anticoronawapen. Hydroxychloroquine kan bij verkeerd gebruik zelfs gevaarlijk zijn. YouTube verwijderde de video’s op basis van de huisregels. De verwijderde video komt niet terug op Youtube. Dat heeft de rechter in Amsterdam 09.09.2020 besloten. Volgens de rechter mochten de interviews als ‘desinformatie’ worden aangemerkt en mochten dus door YouTube verwijderd worden.
   Volgens de rechter mag de arts namelijk best in zijn middel geloven, mag hij zelfs op YouTube beweren dat hij tien mensen heeft genezen en mag hij daar zéker over debatteren. Maar hij moet volgens de rechter ook enige nuance aanbrengen. En dat doet hij niet, oordeelt de rechter. ,,Zijn uitlatingen bevatten onjuiste informatie die mogelijk schadelijk en gevaarlijk is,” staat in de uitspraak.

   Oftewel: U uw visie, Rob Elens de zijne, een ander zijn/haar visie en ik de mijne.

   Ik zit ook met de nodige vragen omtrent het vaccin bijv.tegen welke mutatie beschermt het vaccin, hoe lang werkt het vaccin, hoe vaak moeten we gevaccineerd worden, wat zijn de bijwerkingen van het vaccin (als DES-dochter ken ik de gevaren van medicijnen nl.maar al te goed) e.d.?
   Natuurlijk is een adequaat medicijn het ideaal, maar tegen de griep bestaat naar die jaren nog geen enkel adequaat medicijn. Er zijn geen medicijnen die de griep kunnen genezen. Antibiotica helpen niet tegen de griep. Antibiotica werken alleen tegen bacteriën, niet tegen virussen zoals het griepvirus. Als u weinig weerstand heeft, kan de patiënt soms virusremmers krijgen.

   🎄Stay safe, keep your distance, obey the rules of the lockdown and use your mind; let’s beat Covid-19 (or whatever name you put on it) together!!👍

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • EdwinenPeter
   meer dan een maand geleden

   Ik geloof niet dat ik Rob Elens heb genoemd al was hij wel de eerste die met een behandelmethode in de eerste lijn kwam. Dat medicijnen gevaarlijk kunnen zijn bij verkeerd gebruik laat geen twijfel. Intussen heb ik twee huisartsen aan het woord gezien te weten dr Felix van der Wissel en dr Els van Veen die er ook heel kritisch instaan wat betreft de hele behandeling van het corona. Ik heb gepleit voor een veel grotere inzet voor behandeling in de eerste lijn zodat de ziekenhuizen niet overbelast raken. Maar de kabinetten Rutten hebben zo verschrikkelijk bezuinigd op bedden en personeel dat men onmiddellijk in een kramp schiet als er een extra toeloop is. Nu al is bekend dat met de eerste golf meer dan 50.000 gezonde levensjaren verloren zijn gegaan als gevolg van uitgestelde behandeling. Er zijn in Engeland en in Italië al mutaties ontdekt op het virus met duizenden besmettingen tot gevolg. Als een vaccin op de griep al niet kan worden aangemaakt hoe gaat het dan met Corona en haar mutaties. Het beleid van De Jonge en Rutte is op het aantal ziekenhuisopnames gericht. Verder hoop ik dat iedereen gezond blijft

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

   • Anoniem
    meer dan een maand geleden

    EdwinenPeter,

    Ik geloof dat ik heel duidelijk reageer op de topicstarter die verwijst naar een specifieke site.
    In mijn aanhef noem ik de naam van de topicstarter.

    En laat de door topicstarter genoemde site nu een initiatief zijn van o.m. Rob Elens, die niet onomstreden is en waar zelfs al uitspraak door de Rechtbank over is gedaan op 09.09.2020.

    Volgens de rechter mag de arts (Rob Elens) namelijk best in zijn middel geloven, mag hij zelfs op YouTube beweren dat hij tien mensen heeft genezen en mag hij daar zéker over debatteren. Maar hij moet volgens de rechter ook enige nuance aanbrengen. En dat doet hij niet, oordeelt de rechter.

    Kritisch tegenover het huidig gevoerde beleid staan (dat ben ík ook) mág, maar onjuiste informatie die mogelijk schadelijk en gevaarlijk is NIET.

    Dat er inmiddels mutaties zijn op het COVID-19 zijn is mij uitgebreid bekend; daarom ben ik ook kritisch inzake de komende vaccinatie én ben ik kritisch over de (nog) onbekende gevolgen van vaccinatie én medicatie (als DES-dochter weet en ondervind ik de gevolgen van medicatie die achteraf ernstige gevolgen heeft).

    U uw visie, een ander zijn/haar visie en ik de mijne.

    Maar ondertussen:
    🎄Stay safe, keep your distance, obey the rules of the lockdown and use your mind; let’s beat Covid-19 (or whatever name you put on it) together!!👍

    meer dan een maand geleden

    Geef een reactie

   • Anoniem
    meer dan een maand geleden

    N.a.v. de reacties van degenen die tegen het beleid van de regering zijn:
    Bron: AT5 15 december 2020, 17.59 uur · Aangepast 15 december 2020, 19.29 uur 
    Quote:
    Plan voor wekelijkse protestmars tegen kabinetsbeleid
    Uit peilingen blijkt dat de meeste Nederlanders achter de nieuwe harde lockdown staan, maar er zijn ook tegenstanders die hun stem willen laten horen. M****l R*****ga uit Amstelveen is een van hen. Hij is van plan een wekelijks protest te organiseren.

    meer dan een maand geleden

    Geef een reactie