Registeren Inloggen
Wil wil wel
Wil wil wel
meer dan een maand geleden

WAO en SW nu 100% WAO en ontslag

meer dan een maand geleden

WAO 2006 55/65 en SW indicatie en gewerkt tot 21-11-2018 ontslag na 2 jaar ziek en herkeuring WAO 80/100 arbeidsongeschikt zonder een verzekeringsarts of iemand gesproken of gezien heb. Ik kreeg het gewoon met de post. Ik dacht de oproep van de herkeuring.
Wat het ergste is ik weet niet wat de reden en klachten waarom. Ik krijg ook van mijn SW bedrijf geen transitievergoeding omdat ze niet verplicht zijn omdat de wet nog niet tot eind 2019 nog niet wordt goedgekeurdt.
Ook mijn pensioen wordt niet door PWRI voort gezet omdat mijn klachten van 2006 erger zijn geworden met dezelfde klachten. Als ik andere klachten erbij had gekregen dan wel. Ik moet de verzekeringsarts van de UWV spreken om welke klachten ik ben afgekeurd. Ik heb al iemand van de pensioenen gesproken maar wist het niet moest zelf PWRI bellen. Ik heb van 1980 tot 2004 fultime bij de zelfde werkgever gewerkt hypermarkt en toen afgekeurd en door overname boventallig.
Kon nergens werk krijgen toen ben ik vrijwillig bij het SW bedrijf stage en werk weer te meemaken. Ik werkte 20 uur per week en 50% WAO ik heb al 3 SW indicatie keuring gehad. Maar niemand van de leiding wist niet wat ik wel kon of lichamelijk wel moch. Ik mijn eigen daardoor en ADHD lichamelijk kapot gemaakt. Maar niemand die mijn van begeleiding die juist moet opletten en helpen.
Niemand waar ik hulp van kreeg ook niet ziek en ontslag.
Ik ben nog slapend in dienst omdat ik het vaststellingsovereenkomst niet heb getekend. Ik krijg alleen mijn verlofdagen uitbetaalt meer niet nog geen € 1,00 meer. Het ergste vind ik na 38 jaar gewerkt heb en bij de voedselbank mijn eten moet halen al een jaar omdat ik 75% loon kreeg 2e jaar ziek en ik had totaal € 1000,01 netto per maand. Nu heb ik meer omdat 80/100 arbeidsongeschikt ben maar nog maar net in de €1100,00 omdat ik in 2003 winkel cao had en slecht wordt betaalt.
Ik heb besloten om mijn eigen niet langer kwaad en teleurgesteld omdat niemand mij kan helpen UWV FNV op forums en juridisch niks voor mijn probleem kunnen oplossen of advies FNV zei nog een jaar slapend in dienst blijven maar verder niks.
Ik wil alleen waardering van mijn SW bedrijf omdat ik 10 jaar met hart en ziel heb gewerkt ook als 1e medewerker maar niet in kontrakt. Weet iemand mischien een idee of informatie. Ik ben kapot door deze onrecht wat ik niet heb verdient.

BVD Wil wil wel