RegisterenInloggen
  • This topic is empty.
memsje
memsje
meer dan een maand geleden

Warmtelevering

meer dan een maand geleden

Goedenavond,
Wij hebben niet anders dan problemen met de Firma Ista-Debicasso vanwege het te betalen voorschot per maand voor warmtelevering.
In 2018 betaalden we €62,00 per maand voorschot. Bij de afrekening van 2018 moesten we ruim € 300,00 bij betalen. Dit hebben we betaald en het voorschot ging naar € 140,00 per maand. Hiermee zijn we niet akkoord gegaan. Na veel heen en weer gemaild te hebben, kon dit aangepast worden naar € 82,00 per maand. In juni 2019 werd er ineens € 246,00 afgeboekt van onze rekening, terwijl normaal de voorschotten, tot dan toe, automatisch waren afgeboekt. (Eerder was al In februari ten onrechte € 218,84 afgeboekt, doch dit was rechtgezet)
Wij hebben toen een restrictie op onze bankrekening gezet, dat Ista 1 maal per maand € 82,00 automatisch mocht incasseren.
vanaf die tijd is het verder mis gegaan.
Ista probeert iedere maand op een andere datum het voorschot te incasseren en vaak in het begin van de maand en dan voor de volgende maand nog eens aan het eind van dezelfde maand.(dus tweemaal in dezelfde maand) De bank storneert dit natuurlijk. Dus iedere keer problemen; herinnering gehad, dreigbrief met dreigen met incassobureau enz.
Er is door ons gebeld en vaak gemaild met Dhr. Rodenrijs van Ista-Debicasso en gevraagd of zij niet iedere maand op dezelfde datum konden afschrijven. Gebeurt niet!
Bij navraag bij onze bank bleek dat dit het probleem bleek te zijn dat zij storneren.
Momenteel is het zo, dat de voorschotten van december 2019 en januari 2020 niet betaald zijn, dus dit wordt voor de zoveelste keer problemen.
Onze vraag luidt: Krijgen jullie meer klachten over Ista-Debicasso en wat kunnen we nu nog verder doen?

Mvg. Dirk enWilly de Kramer,
David Tenierslaan 130,
3904 ZA Veenendaal.
0619985543