RegisterenInloggen

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Bruin51 1 week, 4 dagen geleden.

Peter de Groot
Peter de Groot
16 dagen geleden

Website oplichting

16 dagen geleden

Zou U wat kunnen doen aan de website van http://www.goedkoper.nl Deze winkel komt zo slecht uit de bus volgens alle reviews. Ook ik ben opgelicht door deze site, op 8-12-2019 batterijen besteld ter waarde van € 30,90 inclusief bezorgkosten, moet ze nog ontvangen. Verschillende mails gestuurd, geen antwoord. Paar keer gebeld, dan sta je zeker 45 minuten in de wacht. Een grote oplichterij. Hopelijk kunt U er wat aan doen.

 • FRATER
  12 dagen geleden

  Er geldt één gouden regel”
  Als iets te mooi (te goedkoop) lijkt om wáár (betrouwbaar) te zijn dan IS het dat ook.
  controleer websites altijd vóór aankopen doen altijd op inschrijving bij kamer van koophandel; keurmerk, lees reviews (bij voorkeur níét uitsluitend op website van betreffende verkoper, die zijn vaak door verkoper zélf geplaatst)
  Kijk naar contactgegevens en controleer die vóór je een aankoop doet.

  En als je in bezit bent van creditcard van je bank, betaal online aankopen met die creditcard, dan kun je er altijd werk van maken als de verkoper je bestelde en betaalde artikel niet levert en kun je je geld terugkrijgen.

  Het meest verstandige is om gewoon bij alom bekende en vooral erkende webshops te kopen, hoe aantrekkelijk aanbiedingen elders ook lijken te zijn.

  En doe aangifte bij politie; die zal er niet altijd (meteen) wat mee doen, maar als er méér aangiftes over dezelfde bedrijven binnenkomen zal er nader onderzoek naar gedaan (kunnen) worden

  12 dagen geleden

  Geef een reactie

 • Bruin51
  12 dagen geleden

  Ook ik heb 2tuin lampen van goedkoper gekocht deze wel ontvangen maar de werking is niet goed ze branden net aan 1half uur heb diverse keren gemaild maar nooit antwoord gehad heb de site nu geblokkeerd

  12 dagen geleden

  Geef een reactie