Registeren Inloggen
EdithSporer
EdithSporer
meer dan een maand geleden

weekendje weg via spoordeelwinkel

meer dan een maand geleden

Op 7/2/2020 boeken mijn vriendin en ik via NS spoordeelwinkel een weekendje weg met 2 overnachtingen bij NH hotel Kijkduin/Atlantic Den Haag / Scheveningen voor het weekend van 20/21/22 maart 2020.
Dan breekt het Coronavirus uit en belt mijn vriendin op 16 maart naar het Hotel om te informeren of het weekendje weg door kan gaan i.v.m Corona.
De medewerkster van het Hotel laat weten dat dat niet mogelijk is en verwijst ons naar het wijzigingsformulier van weekendje weg.nl Aangezien wij i.v.m werk en volle agenda geen zicht hebben op een andere datum waarop we samen weg kunnen , besluiten we dit via mail kenbaar te maken op 17 maart . We verzoeken vanwege de corona uitbraak ons het geld van het arrangement terug te boeken , of een tegoedbon te geven .
Weekendje weg.nl laat weten niet kostenloos te kunnen annuleren en adviseert ons contact op te nemen met de NS spoordeelwinkel . Daar bellen we mee , maar die verwijzen weer terug naar weekendje weg.nl Waarop zij weer antwoorden dat ze van spoordeelwinkel niet kostenloos mogen annuleren , maar dat ze wel e.e.a kunnen wijzigen als het hotel akkooord gaat. We geven aan niet te willen annuleren , maar de datum te willen wijzigen naar later in het jaar bijv. 11/12/13 september 2020. Dan laat weekendje weg nadrukkelijk weten dat we de datum maar tot juni kunnen wijzigen anders moeten ze kosten in rekening brengen om te annuleren. Wij vragen met welke reden kunnen we niet de datum verplaatsen naar september. Dan laat men weten dat het Hotel gaat renoveren , maar nog niet weet wanneer ze de deuren gaat sluiten. We moeten binnen drie maanden een datum aangeven voor eind augustus. We vragen nog of we dan niet in een ander NH hotel ondergebracht kunnen worden in het weekend van 11/12/13 september 2020. Nee dat is niet mogelijk , we moet een datum doorgeven op 17 of 18 maart , laat men nog weten anders moeten er kosten in rekening worden gebracht . We besluiten het pinksterweekend van 2 juni 2020 door te geven , omdat het erop lijkt dat we geen andere keus hebben en vragen nadrukkelijk of er dan geen extra kosten bij komen voor overnachting en hotel . Dat zal niet het geval zijn en nog dezelfde dag na alle e-mail contact over en weer krijgen we op 17 maart 2020 een nieuwe bevestiging van onze reservering.

Aangezien het coronavirus nog steeds niet achter de rug is en door de minister , het RIVM en de NS geadvisseerd wordt niet te reizen met de trein als dat niet noodzakelijk is en wij ons er niet zeker van zijn of het verantwoord is om nu een weekendje weg te gaan , vragen wij ons af of we het weekendje weg alsnog kostenloos kunnen annuleren , danwel een tegoedbon kunnen krijgen voor een nader te bepalen datum als het coronavirus is verdwenen ???