RegisterenInloggen
Eel vL
Eel vL
meer dan een maand geleden

Yarden / Avvl registratie naturaverzekering

meer dan een maand geleden

In 1982 hebben mijn ouders voor het hele gezin een naturapolis gekocht (middels een afkoopsom) bij de voorganger van Yarden (AVVL). In 2007 hebben we bezwaar gemaakt tegen de door Yarden eenzijdige wijziging van de voorwaarden van deze polis. Na het overlijden van beide ouders heb ik toch de grootste moeite gehad om onder de schandalig hoge en onzinnige extra berekende kosten uit te komen.
Nu staat in mijn Yarden account inmiddels nog steeds de in 2007 gewijzigde polis genoemd met een beperkt verzekerd bedrag van ruim 2000 euro. De destijds afgesloten naturapolis (met rechtenlijst) komt in het account niet voor en Yarden lijkt dit ook niet te willen wijzigen ondanks dat ik hierover gemiddeld eens per jaar contact opneem.
Yarden verwijst steeds naar de brief die na onze klacht in 2007 naar ons is verzonden, waarin wordt bevestigd dat wij recht hebben op alle diensten die in de rechtenlijst wordt genoemd. Het lijkt mij echter niet meer dan correct dat dit in mijn account wordt opgenomen. Zou de weigering van Yarden te maken hebben met de hoop dat de brief bij de verzekerde zoek raakt, dat de nabestaanden hiervan niets weten of is het wellicht een boekhoudkundige truc.