Registeren Inloggen
Thedutchy
Thedutchy
meer dan een maand geleden

zilverenkruis

meer dan een maand geleden

Mijn Klacht
vanaf 2006 problemen gehad bij Zilverenkruis volgens hun had ik verschillende maand betalingen niet voldaan na 6 jaar touwtrekken
en afschriften opsturen aan en incassobureaus heb ik geweigerd mee te werken en de zaak voor laten komen de zaak was zo klaar als een klontje binnen 3 minuten stond ik weer buiten en in mijn gelijk gesteld door de rechter eindelijk van het gezeur af dat was in 2012.
december 2017 ging ik verhuizen alle oude papieren die ik niet meer nodig had door de versnipperaar netjes alles weg voor de nieuwe start.
maar tot mijn grote verbazing kreeg ik in 2018 een mooie brief van LAVG ze hadden de zaak opnieuw opgenomen en dat ik maar even moet betalen. ik moest eerste instantie er wel om lachen ik hun gebeld alles uitgelecht maar kreeg totaal geen medewerking ik moest mijn eigen onschuld maar aan hun bewijzen en kosten gaan maken.
LAVG wou dat ik even afschriften ging regelen die ik niet meer op kan vragen wand de ING bank bewaard ze 9 jaar en de zaak was al 12 jaar oud. en ik moest ook maar achter de uitspraak van de kantoorrechter aan als ik dat zal doen zouden ze misschien de zaak seponeren.
ze hebben zelf ook de mogelijkheid om de zaak op te vragen maar dat doen ze niet om dat dat kosten met zich meebrengt.
na 1 brief gehad te hebben moet ik nu 3 april weer voorkomen.
willem