Registeren Inloggen
leraresna
leraresna
23 dagen geleden

zorg in het algemeen

23 dagen geleden

Is alles niet overgeorganiseerd??
Uit ervaring weet ik, dat er zeer veel instanties zijn , die je kunnen helpen, maar uit eindelijk heb ik alles zelf gedaan. Ik riep en roep nog steeds ER HEBBEN AL 23 HUN BROODVERDIEND EN IK HEB NOG NIETS. Mijn situatie begon in 2004 en is met het overlijden van mijn man in 2015 gestopt. Ik merk echter bij familie en vrienden dat hierin nog niet veel veranderd is. Ik denk, dat men de stofkam eens door de zorg moet halen, dan kan er heel wat bezuinigd worden en kan dit aan directe zorg besteed worden.

  • FRATER
   meer dan een maand geleden

   mee eens, dat alles overgeorganiseerd is.
   Voor elk verzoek moet weer aparte procedure gevolgd worden, voor elke procedure weer ander persoon/aanspreekpunt, bureau en alles en iedereen werkt langs elkaar heen.
   Privacywet is op veel punten ook compleet doorgeslagen.
   Je kunt als wettig echtgenoot vaak niet eens iets namen je partner geregeld krijgen; echtgenoot mentaal/fysiek niet in staat om zelf iets te regelen ? Dan heb je bij veel instanties pech gehad want persoon in kwestie moet het zélf aanvragen i.v.m privacywet. …. Er zijn veel en veel te veel regeltjes en procedures, waardoor alles veel te omslachtig wordt en te lang duurt en bovendien veel (extra) zorgkosten met zich mee brengt.

   meer dan een maand geleden
  • leraresna
   meer dan een maand geleden

   ik ben blij, dat ik niet de enige ben, die dit constateert. Waar blijft de rest van Nederland?

   meer dan een maand geleden