Registeren Inloggen

Oproep: Waar bent u nieuwsgierig naar? Zet ons aan het werk

Meldpunt is het consumentenprogramma van Omroep MAX. Wij behandelen onderwerpen die u ons meldt. Niet alleen problemen, maar ook vragen. De redactie heeft weer ruimte om nieuwe vragen van kijkers uit te zoeken. En wil daarom weten: waar bent u nieuwsgierig naar?

Wat gebeurt er met gouden kiezen na een crematie?

Elke vrijdagavond behandelt Meldpunt in het tv-programma een vraag van een kijker. En die vragen zijn divers. Van hoe u eten moet bewaren tot wat er gebeurt met gouden tanden en kiezen na een crematie. Voor het antwoord schakelen wij deskundigen in die precies van de hoed en de rand weten. En vaak ook nog wat extra’s kunnen vertellen.

Wanneer zijn sportschoenen aan vervanging toe?

We willen iedereen de kans geven een vraag in te sturen.  Is er iets dat u altijd al heeft willen weten? Over voeding, sporten, geldzaken of iets anders? Plaats uw vraag dan onder dit artikel of mail naar meldpunt@omroepmax.nl.

Geef een reactie

Reactie

  Goedemiddag,

  waar ik nu nieuwsgierig naar ben wanneer er gecertificeerde mondkapjes komen voor ons, burgers. af en toe draag ik er een, maar weet dan ook dat deze niet voldoet.
  hoe komt de overheid erbij ons deze te laten dragen en hoe kom ik toch aan zo’n veilig mondkapje?
  en is t waar dat als je een gecertificeerd kapje draagt in bv de trein, je strafbaar bent omdat deze voor alleen het zorgpersoneel zouden zijn?
  kunt u mij wijzer maken?
  met vriendelijke groet,
  YMH Bakker