Registeren Inloggen

Elles test een drone | Wondere Wereld

Elles de Bruin duikt in de wondere wereld van de nieuwste applicaties en digitale apparaten die het leven makkelijker zouden moeten maken. Maar doen ze dat ook? In deze aflevering test Elles een drone.

Uitgebreide gebruiksaanwijzing

Leuk, vandaag zit er een drone in de doos! Een hele simpele, want je kan er niet mee filmen en de bediening gaat via “wristcontrol”. Alleen begint het Elles te duizelen als ze het dikke boekje met de gebruiksaanwijzing ziet. Maar, zoals altijd: Elles duikt ook in deze Wonder Wereld.

Doet de drone wat ze wil?

Ze leest geduldig de gebruiksaanwijzing. Het lijkt allemaal erg logisch. Eenmaal buiten lukt het Elles om de drone te laten opstijgen. Maar…doet ‘ie vervolgens wat Elles wil?

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

Meer Wondere Wereld?

Wilt u meer zien van de Wondere Wereld van Elles? Abonneer uzelf dan op ons Youtube kanaal of bekijk hieronder nog een aflevering.

Elles test een slimme lamp | Wondere Wereld

Geef een reactie

Reactie

    Wat een leuk filmpje!!! En gelukkig wel deze keer de handleiding gelezen! En een beetje logica zegt dat je natuurlijk ook de drone zelf aan moet zetten? Bijna iedereen kan fietsen. Dit leer je meestal als je jong bent maar als je er voor de eerste keer op een fiets stapt weet je niet hoe je moet remmen, rechtuit fietsen enzovoort. Met een drone is dat niet anders. Natuurlijk doen mooie filmpjes lijken of iedereen direct met een drone kan vliegen maar het is oefenen, oefenen en nog eens oefenen voor je er mee overweg kan. De opmerking in het begin “ze dekken zich natuurlijk weer in” is een beetje jammer. Dit staat altijd overal bij in handleidingen! Moet je die wel lezen 😉 Maar… erg grappig om te zien, ben benieuwd naar de volgende