Registeren Inloggen

Elles test een slimme lamp | Wondere Wereld

Elles de Bruin test een slimme lamp van Philips hue white and colour. Dit is een van de apparaten in de wondere wereld van de techniek die het leven makkelijker zouden moeten maken. Maar is dat ook zo?

Gebruiksaanwijzing in het Nederlands

Als Elles de doos uitpakt komt ze een grote gebruiksaanwijzing tegen, in de Nederlandse taal! Maar helaas staat daar alleen op dat ze de gebruiksaanwijzing voor de lamp online op moet zoeken.

Slimme lamp stuurt graag berichtjes

De lamp wil Elles graag notificaties sturen. Maar Elles wil geen berichten van de slimme lamp in haar app. Ze moet haar hue bridge verbinden, en in de gebruiksaanwijzing staat hoe dat moet. Maar dan komt ze een kabel tegen waarvan ze geen idee heeft waar die in moet. Wat is een ethernetkabel? Als Elles haar man belt, legt die uit dat die in de router gestopt moet worden. En dan is Elles haar telefoon verbonden met de bridge. Als ze het lampbolletje in haar schemerlamp draait kan ze allerlei kleuren licht kiezen die het bolletje uitstraalt. Toch handig, zo’n slimme lamp.

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

Meer Wondere Wereld?

Wilt u meer zien van de Wondere Wereld van Elles? Abonneer uzelf dan op ons Youtube kanaal of bekijk hieronder nog een aflevering.

Wondere Wereld: Elles test een slimme deurbel

Geef een reactie